tisdag 13 oktober 2009

Tisdag 13/10-2009 20:01

DAG: Japp ännu en kass natt, tog tabletten igår som jag brukar men kunde inte somna. Låg nog till fem tiden innan jag tillslut somnade, men sov då i tio minuters pass fram till nån gång vid tio tiden. Tror då jag fick en timme med sömn så jag orkade gå upp till elva. Men jag var rejält seg när jag kom upp, fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram till halv ett då jag drog ut på mitt lilla ärende. Tog en promenad hem och när jag kom hem så la jag ner att skriva idag kände inte alls för det. Tänkte köra lite tummor men inte det heller idag. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen, hade karréer med pommes idag. Det var gott och jag såg på frekvens som jag spelade in från teven igår. Men såg inte klart den utan stängde av den och såg sedan klart den när jag åt lunch. Så jo jag kollade först på mythbusters när jag åt middag, gaffa tape var det idag. Dom gjorde en kanon av gaffa tape och en segelbåt som faktiskt fungerade som den skulle, ja båda gjorde det. Så det var nog allt för idag kommer igen imonn då lite piggare hoppas jag. Kort blogg idag tror jag visst. Var det mer? Jo jag ändrade lite på hemsidan men det var bara på skrivbordsunderläggs sidan ja info sidan så ändrade jag zip programmet som inte längre är gratis så jag tog bort det idag. Det var en liten uppdatering så jag la inte in den i innehåll nyheter. Kom på det idag att jag hade skrivit det för länge sedan nu, gäller att uppdatera lite då och då så informationen är rätt. Så skall köpa winzip och spotify till slutet av denna månad sedan kan jag uppdatera winzip för halva priset nästa år. Och jag tror jag har råd med 99 i månaden för musiken, de håller på att bygga till S60 nokia med synd bara att jag inte har det. Men kan ladda hem låtarna i låtlistan och sedan lyssna på den offline. Vilket betyder att man kan ladda alla låtar för 9 kronor som det kostar för en dag på telia. Sedan lyssnar man offline kostar inte en spänn, men som sagt är det synd att jag inte har symbia 60. Har en gammal mobil som jag inte kan skaffa ny om jag inte får bra med stålar för cymbalerna vill säga. Men har inte förhoppningar på det får jag ihop 5000 så är jag glad för det. Nä nog för idag säger hej. Oj det blev inte så kort ändå.

TRÄNING: Japp känner inte av alls mycket idag efter träningen igår så nu är det tillbaks igen till som det var innan jag fick ont i ryggen. Så får vi se om jag höjer upp om två veckor men vi får se hur det går innan dess. Bara ryggstretch idag på det hela taget.

NOVELL: Ja som jag sa här ovan så sket jag i det idag var för trött för att köra. Jag har gjort det förr och det blir inget bra av det när jag är trött. Så jag hoppade det idag, men imonn om jag får sova så. Vi hoppas på det…

MUSIK: Japp det var nära att jag körde på idag men tröttheten satte stopp för det idag. Tänkte spana lite på konsolen idag men det gick ur mig när jag kom hem. Får se om jag hinner imonn efter novellerna. Det går inte att dämpa cymbalerna som det står att det skall gå, och man skall kunna slå två slag på dem men har inte hittat hur man gör det ännu. Har jag tid imonn så skall jag kolla detta lite närmare för det skall gå att göra men det kanske är en inställning som gör det. Jo sedan skall jag till söndag fixa fram mina cymbaler så skall jag ta en dag och ringa till buller och bång och höra för priser på dem. Men jag tror inte jag säljer förrän jag har ny dator, men frågan är om jag säljer till butik eller privat. Vi får se vad de säger om priserna först.

Jaha ännu en dag till ända och det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: