torsdag 8 oktober 2009

Torsdag 8/10-2009 21:41

DAG: Japp börjar igen med natten, och den var så kass som jag inte upplevt på länge. Tog igår en stark tablett som jag brukar göra och somnade som jag brukar göra till tolv tiden, eller om det var till halv ett. Sedan till tre så vaknade jag, hade sparkat av mig täcket och var klar vaken. Så jag tog på mig lurarna och låg till sex men kunde inte somna sedan. Dock tror jag att jag slumrade till morgonen en halvtimme nått sånt. Men superkass natt med tre timmar sömn bara. Gick upp ur sängen till nio tiden och fick i mig frukosten. Efter detta så lyssnade jag på musik fram till halv tolv tiden, då jag drog till musikbörsen och köpte lurar. Tänket jag skulle göra det imonn men jag har tvätt och en annan sak att göra imonn. Så jag fick dra idag, det gick på 199 idag och jag spelade lite idag med dem mycket bättre ljud i dessa än mp3an.(Ja lurarna från den alltså) Så jag fick också trumskolan idag på posten, så den skall jag köra igång med till måndag då. Så sedan funderade jag på att om jag skulle dra till träningen idag men gjorde det ändå trotts tre timmars sömn. Så när klockan slog fyra så drog jag min kos. Kom hem lite tidigare idag mer om detta nedan, stretchade och fick i mig träningsmaten. Det var lite godare idag än i måndags men nu måste jag hitta annat. Spanade på mythbusters när jag åt. Jo så är det tvätt imonn och som jag sa innan en lite grej till att göra, mitt på dan. Ja det var nog allt för idag det ses imonn.

TRÄNING: Jaha jag stack till träningen men trodde nog att det skulle bli tungt men det var inte så farligt ändå idag. Trotts tre timmars sömn. Men jag hoppade intervallen idag tänkte nä inte idag. Men jag måste nog ändra på höjningen får se vad jag höjer när det är dags. Måste nog gå kvar på armarna tills jag kan köra det lätt, det går inte att höja det inte. Men vi får se skall köra tre veckor så skall jag kolla sen hur jag gör.

NOVELL: Japp till lördag så skall det nog bli lite på denna punkt ändå. Det var ett bra tag sedan nu jag körde på.

Ha det är dags att hålla tummarna igen till lördag då smäller det, inget alls till onsdag, men lördag då. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: