torsdag 29 oktober 2009

Torsdag 29/10-2009 21:41

DAG: Ja som vanligt är det natt eller kanske kväll igår, just som jag tog tabletten så fick jag ont i nacken, ja jag hade det innan med men trodde då att det inte behövdes nått mot det. Men när jag skulle lägga mig så fick jag ändå ta en, men jag somnade som jag brukar ändå igår. Sov rätt bra fram till nio tiden då jag var uppe på toan, och jag lyckades även somna om igen när jag la mig. Så jag vakade igen till kvart i tjugo i elva då jag gick upp idag. Fick i mig frukosten och sedan så drog jag igång med musiken. Var klar med detta till tre tiden idag då jag drog på mig lurarna och lyssnade lite på radio. Japp sedan slog klockan fyra och jag drog till träningen. Kom hem och stretchade och gjorde maten, och idag så kom jag ihåg att ta foto på det med. Kommer nog upp imonn någon gång, och det var om jag minns rätt, kyckling chili cayennepeppar pasta sås. (ja jag kollade innan jag skrev det) Långt och kronligt men väldigt gott är det, idag med var det gott. Kollade på mythbusters idag och det avsnittet hade jag inte sett innan. Så och nä jag vann inte på lotto heller igår, om ni ändå kunde hålla tummarna som ni skall. Ja mer? Jo på söndag så skall jag lägga in annonsen på blocket, ja annonserna blir det. För jag skall få med foto på allt så måste jag lägga in flera annonser, det gick inte att lägga allt på en om man vill ha foto på alla grejorna. Så mer? Näe mer kommer nedan om annat men idag var det allt för mig.

TRÄNING: Japp rätt bra natt och det gick bra på gymmet med idag, men jag kom på att jag glömt göra en sak på armarna. Innan så körde jag halva på sista setet men har inte gjort det på länge om jag inte minns fel. Men när jag höjer så skall jag rätta till detta till nästa vecka. Men jag får ont i vänster underarm när jag lyfter på stången. Tror jag måste stretcha ut det på nått sätt om det är det som gör det vill säga. Skall kolla på det till nästa stretch. Och då är det nya tyngder till nästa vecka då ja, får se hur det går då.

NOVELL: Jaha då skall jag gå på sista två novellerna tills imonn då, sedan är det smärtan som gäller en stund. Kommer nog inte ta så många dar att köra den tror jag. Och på detta så skall jag börja på huset igen, skall rota fram den gamla versionen och kolla lite på den. Sen är det personer som skall vara med skall lägga till ett tio tal till som skall vara på skolan. Så det blir till att hålla många i huvudet, ja nu skall jag lägga dem på papper är tänkt så jag kan kolla dem undertiden jag skriver. Tror jag skall lägga detta på lösa ark så jag kan snabbt gå igenom dem när det behövs. Skall bli skojigt att gå på nått större nu, får vi se hur det går då.

MUSIK: Ja då gick jag igång igen då ja, men idag fick jag inte ur mig mer än fyra komp. De fyra tog hela dagen att gå igenom, men jag har sagt att jag har svårt för fjärdedelar med. Dock så när jag var klar med dessa fyra så gick jag igenom alla på sidan. Det tog sin lilla tid det med. Problemet jag har är att jag inte kan spela mer än fyra takter då kan man inte höra hur kompet låter. Men måste spela åtta takter för att höra hur det låter, gör jag det så kan jag höra hur det skall låta. Och så är det en eller två sidor kvar med fjärdedels komp med, det kommer ta tid detta. Men tillslut så går det bara jag har tålamod att gå långsmat igenom dem, så sätter de sig.

Ja ännu en dag till ända och jag skulle vilja säga till er Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: