tisdag 27 oktober 2009

Tisdag 27/10-2009 20:01

DAG: Ja då är det natt igen då ja, somnade illa sent igår. Till fyra fem tiden lyckades jag tillslut somna in, vaknade sedan till åtta och låg och försökte somna och tillslut så lyckades jag igen. Vaknade sedan till tolv tiden och fick i mig frukosten. Sedan till kvart över ett så drog jag ut på mitt ärende. Efter detta så åkte jag tillbaks igen och klippte mig, sedan var det det ärendet som kostade 200 och på detta var det ica. Fick idag en påse med polly gratis från min ica butik låg på en 20 nått sånt. Så sedan vid halv tre fick jag i mig min mjukis och på detta drog jag igång med middagen. Tog idag köttbullar med mos, men det var inget vidare gott idag, tror det polly jag åt innan som gjorde detta. Kollade på mythbusters när jag åt, ja jag trodde det iallafall, men det var time warp som jag hade spelat in. De har flyttat tiden till nio till tio nu så jag ändrade det på inspelningen. Jo så fick jag ett trevligt samtal idag vid fyra tiden eller strax efter, det innebär att jag får lite extra pengar till datorn. Så får vi se vad jag köper för en det har inte kommit upp på dustin ännu men det hinner nog komma tills februari hoppas jag. Så mer? Varmt idag var det hade på mig luvan men fick ta av mig den på vägen det var för varmt. Undrar hur varmt det var idag måste varit nära tio grader om det kändes så varmt. Jaha kort blogg idag igen.

TRÄNING: Ja en ryggstretch idag men redan vid halv fyra tiden idag. Så hoppas vi på bra sömn idag och imonn så skall träningen gå bra sedan.

NOVELL: Japp då är det dags igen då imonn, sover jag någorlunda så skall det nog gå bra.

MUSIK: Japp fick lite sök tips igår så skall jag kolla lite på spotify någon dag. Kanske till söndag om jag hinner med det. Skall ju lägga ut cymbalerna den dan med.

Jaha kort blogg idag blev det visst säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: