lördag 31 oktober 2009

Lördag 31/10-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då ja, somnade rätt bra igår men sov sedan bra till två innan jag vaknade. Sedan somnade jag igen och sov en timme i taget fram till nio då jag lyckades somna till elva. Så jag fick ändå lite mer sammanhängande sömn på morgonen. Kom upp och fick i mig frukosten sedan någon gång till tolv tiden så drog jag igång med smärtan. Var idag klar till ett då jag drog igång med träningsmaten, och det kommer foto till måndag eller kanske till tisdag om jag kommer ihåg att ta fotot denna gång. Men idag hade jag i lite grädde med till den, förhoppningsvis så blir det lite godare då. Och jag tycket det var gott innan med men när man äter för många gånger då blir det inte så bra. Så idag hade jag matlagningsgrädde i som grädde på moset så att säga. Vi får se hur det smakar tills måndag då, men jag hade inte råd att köpa annat nu så det fick bli korv. Så sedan efter detta så lyssnade jag på musik fram till fyra tiden då jag gick igång med stretchen. Kan dock meddela att nrj och rixfm inte har något ljud alls på, det är knappt man kan höra dem. Men det har nog med flytten att göra minns att det strulade förra gången det var dags för flytt. Så vi får hoppas att de får ordning på det tillslut, och ja det går att höja upp men då om man växlar till annan kanal så sprängs trumhinnorna när det går på. Så det var illa tyst musik idag men då till fyra så drog jag igång med stretchen. Efter den samma så var det middag som gällde, tog idag köttfärssås med spagetti. För att det skulle gå fort efter stretchen, jag hade såsen klar i frysen så det var bara att koka pastan och värma upp det i mikron så var det färdigt att glufsa i sig. Japp när jag åt tänkte jag då att kolla på smallville och eureka men det hade de flyttat på så jag fick inte se smallville. Tror att det är slut för säsongen med men eureka så jag för det kom till smallville tiden då. Så tror jag att de har flyttat terminat till tolv på fredag om jag inte har fel. Dom flyttar som de vill utan att meddela nått om det, ja det kanske de har men jag har inte sett nått iallafall. Så men jag flyttade tiden på eureka och terminat med så tills nästa fredag så skall jag nog få se igen då hoppas jag. Så efter middagen så fotade jag lite och sedan har jag kollat lite på webprogram på nätet. Vet inte om jag kan använda gamla programmet nu när jag byter till windows 7. Tänkte ta en tidning och läsa lite om det, finns väl någon dator tidning som har nått om det med. Kan ju bara hoppas att man kan köra office 2000 och 2003 på 7an men det skall jag ta reda på en dag. Om jag bara har råd att köpa en tidning med, ligger på 100 lappen nått sånt. Men något måste jag kolla i för att se om det går eller inte, om inte så ligger jag dåligt till för pengarna räcker inte att köpa nytt. Men vi hoppas på att det går att köra dem.

TRÄNING: Japp gick bra idag men jag orkar inte köra 17 som jag höjde till för ett par dagar sedan utan jag gick på 15 på de två andra seten. Orkade sist men nu skall jag också höja så det kommer bli ännu segare nu att köra 17. Men jag kör så många jag kan så ordnar det sig ändå.

NOVELL: Japp som jag trodde så tog det inte lång tid att gå igenom de i smärtan tog inte mer än en timme så var det klart. Men jag har förberett lite idag tagit fram gamla blocket och skrivit ner titeln. Tänkte jag skulle köra blocket och sedan lägga över det på lösa papper sedan så det är lite lättare att gå igenom sedan. Men till imonn om jag har tid så skall jag plocka fram det gamla jag skrev, så kan jag kanske få fram det jag skrev då om de som är med. Men men skall lägga upp ny statistik med och lite till imonn. Men det hade varit bra med det gamla framme att gå på, kan bara hoppas att jag hittar de papperna som jag då använde för att lägga upp det hela. Men vi får se imonn på det hur det går.

MUSIK: Japp bläddrade lite i trumboken idag och det långt kvar tills jag skall skaffa dubbelpedal. Många mystiska komp att gå igenom, men jag skall köra alla det har jag bestämt mig för. Så fotade jag alla stativ idag och skall imonn lägga upp dem på blocket så kan vi bara hoppas att jag får dem sålt. Annars så ligger jag illa till med resten av musiken.

Jaha då är det idag dom skall ringa från svenskaspel och säga att det är tid att inkassera stålarna då. Tummarna, tack. Men det går nog som det brukar göra det. Till er alla säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: