lördag 24 oktober 2009

Lördag 24/10-2009 20:01

DAG: Jaha då var det dags igen då ja, somnade lite segt igår kunde inte somna som jag brukar till tolv tiden. Men troligen strax där efter runt ett tiden, sov sedan rätt bra under natten men vaknade ett antal gånger ändå. Tillslut så kom jag upp till elva tiden och fick i mig frukosten. Så till tolv tiden så drog jag igång med novellerna och på detta så fick jag igång träningsmiddagen. Då var klockan runt två tiden när jag körde igång med detta, sedan vid halv tre så drog jag i mig mjukisen och där på var det att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så fick jag igång med stretchen. Följt av middag idag hade jag köttfärssås med spagetti. En dos försvann ner i frysen den andra fick jag i mig idag, det var gott mos det. Kollade på eureka och sedan smallville har börjat med erueka med såg igår att den kommer igång idag så jag spelade in den. Så mer? Jo jag kollade på winzip idag och den hade nu gått upp i pris det hade nog varit bra om jag köpt den innan. Men men gjort är gjort så var det med det, skall köpa pro så jag har allt på den. Sedan kan jag köpa den för halva priset nästa år igen, kommer då ligga på en 280 nått sånt på pro. Så och den har support för windows 7 med som jag skall ha till början av nästa år. Om allt går bra vill säga, och det hoppas jag att det gör. Så mer? Jo det är lotto idag så om ni håller tummarna så skall jag ta och knipa miljonerna, låter det bra eller? Skulle vara gott med lite stålar nu lagom tills jag skall köpa ny dator och allt. Ja som jag sa tummarna. Jo jag sa igår att det var nytt virusskydd och det var rätt men det var inte 13,5 utan 13,15 som gäller just nu skall lägga till det till hemsidan tills imonn. Men det brukar gå upp med en siffra när det byts. Så skall jag lägga upp receptet med imonn. Det är dammsugning betala räkningar och putsa cymbaler imonn som gäller för mig. Och slappa lite, som om jag inte gör det vare dag då eller…

TRÄNING: Jaha storstretch idag då gick bra med gick lite längre ut idag än jag har gjort innan så det känns bra. Så blir det till att höja, ja inte höja men skriva upp höjningen till nästa vecka. Så näst nästa vecka så skall jag äntligen höja. Kollade i almanackan och det var 4 månader sedan jag höjde sist, men då har jag varit borta med i tre veckor med så säg 3 månader sedan då. Det har tagit lång tid att komma upp i styrka, fan det nu kan bero på. Vi får se hur lång tid det tar att öka nu då?

NOVELL: Japp då fick jag ur mig två noveller idag med, kom igång till tolv tiden och slutade redan till ett tiden idag. Gick rätt fort idag för det var inte så långa och inte så mycket att göra på dem. Men jag är inte nöjd med den ännu på ett tag finns mycket att lägga till. Så två gånger till är nog bra för dem, så återstår det att se om de är bra nog sedan.

MUSIK: Japp inget idag men jag testade att putsa en cymbal idag och det blev rätt bra. Så jag vet hur jag skall göra imonn och jag har bara en kvar att göra imonn. Så skall jag nog få dem sålda med hoppas jag på. Annars skiter sig allt ihop, men vi håller tummarna som vanligt eller hur?

Japp nu kommer jag få ett samtal från svenskaspel idag de kommer tala om att jag har vunnit stora potten och kan leva lyckligt resten av mitt liv, eller hur? Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: