fredag 9 oktober 2009

Fredag 9/10-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då ja, somnade rätt snabbt igår men då hade jag också sovit tre timmar natten innan. Någon gång till elva tiden somnade jag och sov sedan rätt bra fram till halv elva tiden kom ur sängen till elva. Fick i mig frukosten och sedan var klockan tolv och jag fick in tvätten i maskinen. Sedan var det musik fram till 12:40 då jag hängde upp den samma. Och när klockan slog kvar över ett så drog jag till spårvagnen för en lite tur. Var hemma sedan rätt sent till en tjugo över tre sedan var det ner till tvätten och ta upp den till fyra tiden. Och mat på detta kollade på hotshots eller nått sånt heter den men den kunde jag varit utan. Så till sex så gick jag igång med lunchen och spanade lite på teven med när jag åt. Japp det var nog allt för idag det, men imonn så är det först skrivande sedan storstretch som gäller. Mini blogg idag tror jag visst att det blir, ja det blir inget mer än detta idag. Ses igen imonn.

TRÄNING: Ja då har jag lite ont i sidan igen då, jag som la ner lyftet när det tog emot igår. Kan hoppas att detta lägger sig tills måndag ändå, så skadan inte gått upp igen. Vi hoppas att den inte har det. Så blir det stretch imonn då och söndag lugn med, sedan går jag igång igen, men nya tag.

NOVELL: Japp då skall jag äntligen köra igång igen då med denna punkt. Har funderat lite på en annan novell idag skall göra om den nästa omgång lite grann. Så sedan är det lite grejor som händer till tisdag men tror nog jag skall kunna köra en den dan iallafall.

Jaha då är det lotto imonn då kan hoppas att de ringer mig imonn men annars så får jag reda på det till söndag då jag kollar mailen. Mmm det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: