onsdag 1 juli 2009

Onsdag 1/7-2009 20:01

DAG: Jaha dags igen för natt, ja eller kväll igår, somnade inte igen förrän till ett tiden. Jag tror detta beror på att det är för varmt just nu, kan inte komma på nått annan orsak för att jag inte kan somna som jag brukar. Vaknade idag till tio men låg kvar till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden så drog jag igång med novellerna. Idag var jag klar till två tiden då jag fick i mig min mjukis och sedan drog jag till ica. Fick med mig lite grejor hem och efter jag packat upp dessa så satte jag igång med maten. Hade idag köttbullar med mos, och en hög med ketchup till detta. Kollade på constantin undertiden jag åt men såg inte klart allt. Jo sedan har jag bestämt att jag skall vara med en tävling till detta året. Det är SKRIVAS novelltävling som har slut tid till den 31/8 i år, skall nog skicka in herrgården till den tävlingen. Men det är ett tag kvar så det är lugnt. Jo jag la även upp ny statistik idag för juni 2009 inte så många uppe på sidan men rätt bra MB ändå som ni kan se om in kollar in nyhet 104. Så ja mer än detta då? Jo idag så smäller det till på lotto tror jag alltså, och det blir nog som det brukar bli skulle jag tro. Kort blogg igen idag.

TRÄNING: Japp då är det dags för att köra på armarna igen då. Baksidan gick rätt bra förra torsdagen men framsidan var tungt. Får se hur det går imonn då, kan hoppas på bättre sömn så skall det nog gå bra.

NOVELL: Japp hade rätt bra fart idag fick gått igenom tre noveller idag. Men om de sedan är bra är en annan femma det. Vi hoppas en dag så blir de det.

Jadå jag säger som jag brukar vid denna tid Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: