tisdag 7 juli 2009

Tisdag 7/7-2009 20:01

DAG: Jadå natten eller kvällen mot natten, igår när jag la mig så skulle jag spreja in ryggen. Jag har nån sorts svamp där, kom i samband med att jag fick psoriasis, har inte kollat ryggen på ett tag och det var rätt mycket där nu. Så jag sprejade in det igår vid tio tiden, men glömde då att jag skulle kolla mailen och aftonbladet efter detta så jag fick sitta med ryggen rak, det vill säga inte lutad mot ryggstödet. Sedan är det glykol jag sprutar på och problemet med detta är att det är jävligt svårt att träffa rätt. Så i stort sett hela ryggen blir full med glykol, det går inte heller att smörja ut det når inte med händerna dit. Och lägg sedan till att det inte torkar på nära en timme så jag kom rejält sent i säng igår och somnade inte förrän till tre fyra tiden. Så när jag vaknade idag till halv tolv så var jag rejält seg, men jag kom upp och fick i mig frukosten. Sedan till ett tiden så kom jag igång med novellen, var klar idag just innan halv tre då jag fick i mig mjukisen. Kollade på vädret idag och det såg inte så bra ut för cykeltur idag. Jag drog till ica vid tre tiden för att köpa lite och det var rätt kallt idag så jag hoppade turen idag. (mer om detta nedan) När jag kom hem från ica så drog jag igång med middagen, kotletter med pommes blev det idag. Så mer? Näe inte idag tror jag visst, kort blogg idag igen.

TRÄNING: Japp skulle ut idag och cykla med sket i det, efter jag varit ute till ica så tänkte jag näe inte idag. Det var kallt och solen var inte uppe och när jag svettades så blåste det rätt kallt så jag la ner det idag. Inte så bra med hoppas på bättre väder till lördag, annars är cykel bra för benen. Det går mycket lättare att köra intervallen när jag har varit ute och cyklat. Men men en dag är ingen dag, så var jag rätt seg idag med. Så jag lät det va idag.

NOVELL: Japp seg natt och seg dag med hann bara med två idag. Och kvaliteten på detta var väl så där, jag får fixa till dem nästa gång jag kör på dem. Men det är de första som inte håller samma nivå som de andra, så än så länge är det rätt bra ändå. Får se hur det ser ut med de som följer.

Jaha då är det dags igen för att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: