fredag 3 juli 2009

Fredag 3/7-2009 20:01

DAG: Japp kväll igen då ja, somnade rätt tidigt igår mot vad jag brukar göra, redan vid tolv tiden så slog jag igen mina blå. Var uppe ett par gånger fram tills klockan slog elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan var det dags att gå ner till tvätten vid tolv. Fick i den och gick sedan upp och lyssnade på musik fram tills klockan slog ett. Var då nere och hängde upp tvätten och sedan bar det av till ica fick med mig wokkött och bambuskott champinjoner och olja till att steka det i, jo chili med en burk med salam oleg (eller vad det nu heter) så nu är det bara att fixa till det imonn. köttet skall stå i kylen i en timme innan man steker det, i marinad. Skall se till att få in det i tid imonn mellan det att jag skriver. Så hoppas jag fixa det innan jag sticker på cykelturen imonn. Japp så till fyra så var jag nere och plockade upp det, men det var illa vått idag av någon anledning. Så jag fick hänga upp det här uppe ett tag tills det torkade, fan vet om det är nått fel på fläkten där nere. Men jag tog ny tid och hängde upp det här uppe, la in det för en lite stund sedan, då var det torrt. Så har kollat på telia idag men fan vad segt det är, tar fanimej en halvtimme att ladda hem sidan idag. Men tror att tele2 nät slogs ut av blixt idag syrran hade inget bredband alls. Kanske detta påverkar telia med, det är ju samma nät, ja iallafall så byggde de tillsammans. Japp nu har jag 600 som skall räcka till slutet av månaden, kommer bli illa segt det, men men det skall nog gå det med. Har kollat på trumset för ett par dagar sedan det fanns tre set att välja på. Det lilla på 15 300:- sedan mellan på 18 800:- och det stora på 22 300:- fan vet om jag ens kommer upp till det lilla på 15000 vet inte vad jag får för bössorna. Ja inte ens om han vill köpa dem, men tror det blir 10000 på dem och sedan 5000-6000 för trumgrejorna då ligger jag på 15000-16000 så det skall nog räcka med nöd och näppe. Men men den dagen den sorgen, det är länge kvar tills dess. Japp har kollat ett alternativ till dator idag men vet inte priser och kanske måste man ha anställning med vet inte nu om det behövs. Drog en intresse anmälan till dem så får vi se vad de säger, nu skall jag inte köpa förrän till nästa år men kan kolla runt lite. Det ingår 3år support 3år försäkring 3år sedan kan man byta dator till annan. Låter lite skumt men nån hake är det nog ändå, vi får se vad de säger. Har mailat dem ändå så får vi se.

TRÄNING: Japp lite träningsvärk idag i armarna hade inte det förra torsdagen om jag inte minns fel. Men då gjorde jag inte alla heller, så det är lugnt. Nu är det cykel imonn kan bara hoppas jag får träningsmaten klar innan jag drar imonn.

NOVELL: Japp då skall jag gå en rond imonn igen med novellerna. Kan hoppas på lite bättre sömn inatt än idag, var rätt seg idag när jag kom upp.

Jaha då var det dags igen att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: