fredag 10 juli 2009

Fredag 10/7-2009 20:01

DAG: Jahapp kass dag idag, somnade igår tid tre tiden så det blev sent igår. Dock sov jag om jag inte minns fel till elva idag, det ger väl åtta timmar, men det gjorde inte mig pigg för det. Jag var nästan död när jag vaknad idag, så jag låg kvar till tolv innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och till halv två så satte jag igång med novellen, men gav upp snabbt idag. Så till halv tre fick jag  i mig mjukisen och drog sedan till ica för att handla lite gick på över 200 så nu har jag 100 att leva på till den 25, fan. Så sedan när jag kom hem så drog jag igång med middagen. Idag hade jag köttbullar med pommes, det var gott mos det. Spanade lite simsons idag när jag åt och sedan på famely guy eller vad det nu heter. På detta fick jag även i mig lunchen och ställde in teven på lite inspelning tills idag. Japp det var nog allt för idag kass dag men imonn så blir det bättre tror jag. Har varit rejält trött hela dan idag och även nu är jag rätt trött. Kommer nog gå bort lagom tills jag skall lägga mig, brukar vara så.

TRÄNING: Japp segt igår men det beror på att jag sovit dåligt ett bra tag nu. Behöver två dar med bra sömn innan jag skall träna om jag skall lyfte bra. Men men nu är det många dar tills jag skall kör igen så vi får hoppas på det bästa.

NOVELL: Ja körde igång idag trotts att jag var seg som fan men gav upp efter en halvtimme. Dock kom jag på rätt mycket men tänkte nä inte idag. Träningsätter brukar vara så men har jag då sovit bra dagarna innan träningen så går det bra men inte idag. Men jag kör på imonn stället så tar jag igen det jag missade idag.

Jaha ännu en kort blogg idag igen, men får skylla på kass natt och komma igen imonn med nya krafter. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: