söndag 19 juli 2009

Söndag 19/7-2009 20:01

DAG: Jaha det var ingen bra natt inatt heller, jag brukar somna till tolv tiden när det är bra men igår låg jag över två innan jag somnade. Sedan vaknade jag inte så många gånger under natten men jag var ändå trött när jag vakade idag vid elva tiden. Fick i mig frukosten och vid tolv tiden nått sånt så satte jag igång att dammsuga. När detta var klart så fick jag göra träningsmaten gjorde inte den igår eftersom jag, till en börja med glömde av det, men också att jag skrev ända till tre igår. Brukar vara klar tidigare och då hinner jag med maten med. Men efter dammsugningen idag så drog jag till den, på detta drog jag iväg till ica. Köpte ägg och salt, och en påse med djungelvrål, kunde inte låta bli idag kände för något salt. Så sedan kom jag hem och lyssnade på musik fram till fyra idag. Då var det dags för middagen, idag hade jag kotletter med pommes, och kollade igen på matrix ettan. Skall kolla idag om det kommer något med bra på teven som jag kan spela in så att jag har lite att se på. Jo jag glömde att jag idag gjorde en målning av en fyr finns uppe om ni vill se på målningar om ni vill spana så är det bara att gå upp och glo. Rätt okey ändå men jag fick gå ner till mini pensel för att få till det idag, var nere på 1% det finns inte mindre än det. Men som jag sa rätt okey ändå dock så var motivet inte mer än lite av duken men så fick det bli. Laddade hem lite till bilder idag som jag skall se på nästa söndag om jag kan få ur mig igen. Det var ett tag sedan jag höll på med det nu, så kanske kan jag gå igång igen, vi får se. Så mer då? Nja inte mycket mer att berätta just nu kan bara hoppas på vinst i lotto idag när jag kollar mailen. Men det blir nog som det brukar bli skulle jag tro, håll tummarna.

TRÄNING: Dock inte mycket här idag kom just på att jag inte gjorde ryggstretchen idag alls. Får göra nu efter bloggen. Men imonn så får vi se hur det går då, skall gå upp till åtta på bensparken får se hur det går. Och som vanligt hoppas vi på bra sömn inatt.

NOVELL: Ja har funderat idag på novellerna skall lägga på mer om människorna det behövs. Sedan är det miljöbeskrivningar som gäller men inte på alla, och gestaltning på det så skall det var klart sen. Men jag är tveksam att det räcker med fyra gånger att gå igenom dem får nog ta till fem om jag skall få till det.

Japp då är det storvinsten som gäller för mig idag, ja jag är nöjd med 100 000:- med. Eller 10 000:- skulle sitta gott det, nu om allt går som det skall så skall jag köpa en ny dator till början av nästa år. Tror jag har 6 mån att betala av så nån gång till februari mars skall jag nog slå till. Så där till kommer sedan trumsetet och synten mm, om jag får sålt vapnen vill säga och cymbalerna. Många om där vi får se hur det går med det länger fram. Nä nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: