fredag 31 juli 2009

Fredag 31/7-2009 20:01

DAG: Japp somnade rätt bra igår redan vid två tiden, men sov inte längre än till fem. Tog på mig lurarna och låg med dem på till sex tiden då programmen började. Tänkte först gå upp men låg kvar och lyckades faktiskt somna om. Vaknade igen till halv tolv. Nä det är inte rätt jag tar det igen. Gick sedan upp tid sex tiden och fixa till mig och åt frukosten sedan la jag mig igen. Minns inte när detta var tiden alltså, sedan sov jag fram till halv tolv. Jag gick upp då och lyssnade på musik fram till tolv tiden då jag gick ner och slängde in tvätten. Jag vill minnas att jag sa för ett tag sen att de borrade ett hål i tvättstugan och när jag kom ner så trodde jag att det var för torkskåpet, men där hade jag fel. De hade bytt ut tvättmaskinerna och torktumlaren till nya. Riktigt fräcka sådana, men ett vred och digital display. Men efter att jag läst instruktionen så fick jag igång dem, och det tog inte mer än 49 minuter att köra klart dem. Tror inte de gamla tog så kort tid nått emot 1 timme tror jag att det var. Så jag fick in tvätten och sedan gick jag upp igen och lyssnade på musik fram till ett. Då det var dags att hänga upp den samma, efter detta drog jag till apoteket och handlade. Fick skippa vitaminerna idag tog bara tandtråd och tandkräm. Sedan drog jag till ica och köpte lite mjölk och så hem, på vägen hem kollade jag till tvätten och sedan in. Just som jag kom in så ringde det på dörren, och mammsingen och pappsingen kom på besök. De bjöd på kina mat idag, så vid fyra tiden så drog farsan iväg och köpte jag drog ner i tvättstugan och hämtade upp tvätten. Sedan åt jag halva när de var här och resten till lunch idag vid halv sju tiden. Har ett par vårrullar som jag skall ta imonn till lunch ligger i kylen. De åkte vid halv sex tiden nått sånt, och slog sedan en signal hemifrån när de kom hem. Så kollade lite på Discovery om uppfinningar tycker det är roligt att se idag var det telefonens historia. Följt av uppvärmning av hus som jag också spanade på. Japp det var nog allt det tror jag visst. Men det var en bra dag ändå tackvare att jag somnade på morgonen. Jo jag upptäckte ett fel i stavningsprogrammet i windows live writer ett ord jag stavade fel igår togs inte som fel såg jag när jag la upp det igår. Men det kommer nog en uppdatering snart hoppas jag som fixar detta. Kasst är också att det bara går att stava på svenska inte på engelska så alla engelska ord markeras. Men det kommer nog nått för att fixa det hoppas jag.

TRÄNING: Japp har inte känt av ryggen alls idag och jag tog medvetet inte nått på den imorse för att se om det kunde vara lyften som gjorde att det gjorde ont. Det var det inte så min teori om överansträngning är nog rätt tror jag.

NOVELL: Japp då är det imonn så gäller för denna punkt sedan är det klippning på tisdag så igen är det sedan till onsdag. Om jag inte kör lite på tisdag ändå, men det beror på när jag vaknar upp den dan.

Jaha en dag till ända igen och jag säger Tjingeling! :D :P :D    

Inga kommentarer: