måndag 20 juli 2009

Måndag 20/7-2009 21:41

DAG: Japp  natt igen då ja, rätt bra natt men vaknade lite tidigt idag, och så drack jag inte så mycket igår. Slog upp ögonen redan till nio men låg kvar i sängen till tio innan jag gick upp. Sov dock inte men slöade fram till tio sedan var det frukosten och lite musik. Kände mig rätt pigg idag ändå trotts att jag inte sov så länge. Japp sedan blev klockan ett och då var det dags för lunchen, som vanligt fick jag i mig omeletten och lite bacon. Efter detta så spanade jag på vädret och lyssnade på musik, jag funderade på vad jag skulle ha på  mig idag till träningen. Det blev jeans och t-shirt och en skjorta och ett paraply. Japp annars har jag inte gjort ett dugg idag annat än att vänta på att klockan skulle slå fyra. Jaha och den slog fyra idag vid fyra tiden nått sånt och då drog jag till träningen. Kom hem och stretchade och fick sedan i mig maten, idag var det riktigt gott. I torsdags smakade det inte gott alls men idag så var det gott, men då har jag inte ätit det på ett par dagar heller. Så sedan var det teven och nu bloggen, det var nog allt för idag det. Jo igår så kontaktade min kompis mig via facebook han hade gjort en hemsida som jag var uppe på och spanade lite. Men det var dyrt där han hade de tog 66:- per månad. Om man tar binero får man för 79:- per månad massor med utrymme och klara skript att lägga på. Men men en hemsida hade han iallafall gjort och tagit sig upp på facebook, så lite aktivitet har han haft. Det var ett bra tag sedan jag hörde av mig till honom. Får se en dag om jag inte slår honom en signal. Japp mer då? Näe inte idag kommer igen imonn om ni vill läsa då.

TRÄNING: Japp gick bra idag även om det gick lite trögt på intervallen men det var bara de två sista tunga som gick lite trögt. Synd att jag inte kunde cykla det går mycket lättare att köra då. Och imonn går nog bort med regn, skall det bli, när fan skall jag bli av med magen då. Nån gång hoppas jag en nannandag då när jag blir stor då skall ja, och så vidare. Ser inte allt för hoppfullt ut att jag får bort magen nån gång, men jag är nog slö bara skulle nog ta i lite mera så. Får skylla på att jag är gammal gubbe eller nått, men en dag så…

NOVELL: Jadåså skall vi köra igen imonn, hoppas på bra sömn. Men som vanligt så är det inte så efter träningen, men lite mer sömn till morgonen så skall jag nog klara av det. Om jag nu hinner med det imonn så är det sedan dags att köra på smärtan sen. Hur lång tid detta tar vet jag inte riktigt men tar nog inte så många dar det, när detta är klar skall jag gå igenom det igen det jag skrev innan. Så går nog en månad till och jag kan köra på novellerna igen. Jag vet vad jag måste göra med dem, men det är inte alla som behöver det. Japp vi får se vad som händer.

Jadå är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: