söndag 12 juli 2009

Söndag 12/7-2009 20:01

DAG: Ja som vanligt så är det kväll och natt innan dag. Somnade rätt bra igår nån gång just innan tolv, vilket är bra men sedan sov jag bara till sex igen. Men inatt så använda jag en annan metod jag tog inte på mig lurarna utan låg bara. Och jag somnade i små stunder ändå, fram tills klockan slog elva då gick jag upp. Så sömnen inatt var väl så där men inte hel kass ändå. Fick i mig frukosten och lyssnade sedan på musik fram tills farsan kom idag, runt två tiden nått sånt. Hade med sig wok recept och lite stumpor, som jag inte gillade alls, och foton från resan han gjorde till Ryssland (om det nu heter ryssland nu mera men nått sånt var det) och Estland. Så just som han gick så fick jag i mig mjukisen och sedan drog jag till ica för att handla lite. Men nu har jag 80 kronor kvar som skall räcka tills den 25è, tror nog att jag måste nalla lite på de andra pengarna. Så när jag kom hem så satte jag igång med maten. Idag hade jag karréer med pommes, det var gott mos det. Spanade klart på blade runner men som jag sa igår så var den versionen som han pratar till bättre än denna. Så fick sedan i mig lunchen idag och nu är jag här. Mer? Jo jag fick en uppdatering till office 2007 varför jag får den kan jag inte fatta men det kan vara nått jag laddat in. Men jag vet inte vad kanske till hotmail i outlook som jag laddade hem för ett tag sen. Jag fick både serverpack 1 och 2 skumt det. Men sist jag fick konstigt så var det rätt att jag fick det, så jag hoppas på samma idag. Sedan brukar inte uppdateringen till windows komma andra onsdagen i månaden, jag har inte fått nått ännu. Men det kanske är försenat då? Så nu är det dags att kamma hem stålarna igen då ja, milonerna kommer rulla in. Japp att de inte ringt mig betyder ju att jag inte fått storvinsten men det går bra med mindre med. 100 000:- skulle sitta gött. Ni håller väl tummarna va, ja det var bra det.

TRÄNING: Japp en sen stretch idag kom på det efter middagen att jag glömde det innan den, men gjorde efter den. Så nu är det träning igen imonn då ja, skall gå upp till sju på bensparken imonn. Så får vi hoppas att vädret fixar till sig tills tisdag men det ser inte så ljust ut just nu på väderfronten. Men den som lever får se.

NOVELL: Japp då skall jag köra igen till tisdag då, jag har 11 kvar att gå igenom innan jag kör på smärtans bok. Så har jag som jag sa igår markerat de som behöver lite mer fixning. Så skall det nog bli bra tillslut ändå hoppas jag.

Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: