tisdag 28 juli 2009

Tisdag 28/7-2009 20:01

DAG: Jaha natt igen då, somnade redan till två tiden inatt och sov rätt bra under natten sedan. Men vaknade som vanligt sent i dag till tolv tiden var jag uppe och åt frukosten. Sedan när detta var gjort så drog jag till ica och handlade första rundan. Sedan väntade jag ett tag innan jag drog på andra trodde de skulle få fram lite mer kött. Men de hade inte fått fram nått alls när jag var där så jag fick inte allt kött jag ville ha. Jag la undan 300 till att köpa sen en annan dag, skulle haft dansk karré som är billig men det hade de inte. Men massor med gillkött hade och är det väder för det nu då, näe. Så sedan när jag kom hem så lyssnade jag på lite musik fram till tre tiden då den åkte av. Idag hade jag hamburgare med pommes, men de hade inte 90 grams så jag fick ta 150 grams men det gick det med. Kollade klart på ronin idag undertiden jag åt, sedan fyllde jag på med lunch med på detta. En rätt bra dag ändå brukar bli lite si och så med dag efter träning men idag när jag köpte mat var det okey. Japp mer då? Näe inte idag kortblogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Japp bara en rygg stretch idag men har lite ont i benen idag efter igår. Så smörjde jag in i morse och sedan igen vid tre tiden. Skall köra detta fram till lördag så hoppas jag att det är över med smärtan. Har inte känt av det idag men tar ändå ett par dagar framåt så det verkligen går över.

NOVELL: Jaha inget idag men imonn så skall jag köra igång, får vi se hur långt jag kommer imonn då. Så inget mail igår men kanske idag eller kanske denna vecka kanske det blir. Men jag återkommer med detta när det dimper ner i inboxen.

Jasså det är igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: