onsdag 15 juli 2009

Onsdag 15/7-2009 20:01

DAG: Jaha då tar vi natten igen då ja, igår somnade jag innan jag lyssnade på musiken. Och som jag har sagt ett par gånger innan så gör jag det så vaknar jag igen på natten. Så även inatt, till fyra så var jag vaken igen och låg med lurarna på fram till sex. Efter det så somnade jag igen faktiskt händer då och då, fram till tio tiden då jag gick upp och fick i mig frukosten. Var då rätt pigg ändå trotts natt vaket. Nån gång till elva tiden kom jag igång med novellerna och till kvar över två var jag klar med dem samma. Fick i mig mjukisen och drog sedan till ica för att handla lite. På detta drog jag även till järnhandeln och köpte två skruv, 5 mm  med låsmutter till cykeln. Sedan kom jag hem och gick igång med middagen, hade idag köttbullar med mos. Tog den sista ketchupen idag med, men skall köa nytt till efter den 25è igen. Så kollade lite på king kong men sparade inte den samma samma som när den gjordes första gången. Men mer skräcködlor i denna men på det hela samma samma, och lång var den med. Så mer då? Japp det är dags att kamma hem stålarna idag igen skall kolla mailen så skall vi se vad jag har fått denna dag då. Näe inte mer idag inte ses igen imonn om ni har lust vill säga.

TRÄNING: Japp en ryggstretch bara idag men imonn så går vi igång bara jag får bra sömn så skall det nog gå bra. Även om framsidan arm är rätt tungt just nu, men vi får se imonn hur det går då. Kan hoppas på bra insomning ikväll så skall det nog gå bra ändå.

NOVELL: Japp bättre sömn natt så idag har det gått bra trotts kass start på dan idag. Fick ur mig tre noveller idag och slutade inte förrän till kvar i två. Detta till trotts att jag kom igång idag redan till elva tiden, men sista novellen var 50 sidor så det tog sin lilla tid det. Nu har jag två dar kvar att köar om jag gör tre per dag, sen är det smärtans bok som gäller en månad eller nått sånt.

Jadå är det väl bara Tjingeling kvar då! :D :P :D

Inga kommentarer: