måndag 6 juli 2009

Måndag 6/7-2009 21:41

DAG: Japp super kass natt inatt, nja somnade sent runt tre tiden och sov sedan nog rätt bra men vaknade upp till sex imorse. Trodde då att jag nog skulle somna om men icke heller. Låg kvar rätt länge men det gick inte att somna om igen, så jag gick upp och duschade och sedan fick jag i mig frukosten. Då var nog klockan runt nio tiden men inte fan somnade jag igen för det. Brukar somna om jag gör det alls vid nio tiden, men inte idag inte. Så jag drog på mig lurarna och lyssnade på musik, försökte ett par gånger att somna men det sket sig. Japp ändrade lite på hemsidan idag en lite detalj bara så jag la inte upp en uppdatering på det bara ändrade. Skall ta en dag och läsa igenom alla sidor jag skrivit så jag kan stå för det. Kollade av en slump en sida idag och där var det inte som jag minns det, och jag vet jag har skrivit det med det kom ut lite konstigt så det var det jag ändrade. Japp sedan vid ett tiden så fick jag i mig omeletten och lite bacon som jag brukar. Dock var jag rätt hungrig idag efter som jag vaknade tidigt. Sedan var det att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen, kom hem och stretchade och fick i mig middagen. Första dan idag för nya träningmaten, kan säga att jag fick i lite för mycket chili i det, hade i två matskedar med det, det hade nog räckt med en. Så la jag till caennepeppar med till det för att jag glömde krydda. Nu var det inte oätligt men rätt starkt ändå, och massor med mat. Idag åt jag upp allt men fick lämna lite ris orkade inte med det. Så jag vet inte om detta var bra träningsmat, skall kolla upp till lördag vad jag skall ta då, troligen inte detta igen. Så får jag fundera på ett tag så skall jag köpa på fredag, har ingen aning vad jag skall ta. Men kommer nog på nått hoppas jag, sedan har jag dåligt med stålar med så det får bli nått billigt. Japp det var nog allt för idag det, men jag kommer igen imonn med mera skräp. – Åh nej inte igen, säger nog ni och himlar med ögonen. Men jag kommer ändå igen imonn. Så det så.

TRÄNING: Japp kom iväg idag igen trotts kass morgon och träningen gick bra idag. Detta hade jag tvivel om men det gick bra att träna idag. Dock var det svettigare idag än igår, sa igår att jag svettades som en gris idag var jag dräkt som en katt. Det var som om någon hade hällt en spann vatten över mig. Det är väl gubbsvettningar skulle jag tro, kommer med åldern. Gamla gubbar vet ni. Så när jag skulle köar intervallen så tog det stopp, jag gjorde den men segt som fan var det. Om det var den dåliga sömnen eller om jag inte fick i mig nog med vatten, nått var det. Ni dricker jag en flaska vatten det är nog 75 cl i den tror jag, normalt så är det rätt mycket kvar annars. Men som sagt svettigt värre idag.

NOVELL: Jahdå är det dags igen imonn då ja, hoppas som valigt på bra sömn inatt så skall jag nog få ur mig tre noveller imonn med. Vi får hoppas på det bästa.

Japp också vann jag inte nått igår, men det är ni nog vana vid jag med. Så jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: