måndag 13 juli 2009

Måndag 13/7-2009 21:40

DAG: Japp minns inte riktigt när jag somnade igår men nån gång till tolv tiden. Sov bra under natten men på morgonen så blev det sämre, var uppe två tre gånger på toan. Och som jag har sagt är morgonsömnen den viktigaste för mig, så hela natten var så där på det hela. Kom ur sängen till tolv tiden dock men sömnen på morgonen var kass och jag var rätt trött. Fick i mig frukosten och sedan var det dags för lunch nästan rätt på detta. Den fick jag i mig med och sedan lyssnade jag på musik fram till tre tiden då lurarna åkte av. Har kommit in fotbolls ungar på skolan mitt emot nu, för två veckor sedan var det handbolls ungar. De första kom redan i söndags men till idag så var det fullt uppfyllt av dem. Så sedan slog klockan fyra och jag drog till träningen, kom hem och stretchade och fick igång middagen. När jag åt kollade jag på nasas bästa uppdrag på teven, det var klart till nio idag. Så mer än det då? Jo modemet är kass igen började vid nio tiden och håller ännu på att blinka. Får hoppas att det skall gå att lägga upp mellan, annars kan det hända att bloggen blir sen idag. Så om ni inte ser min blogg när den brukar komma upp så vet ni varför, och jag lägger upp den så fort det går. Nästa gång detta händer så skall jag ringa på min granne om det så jag kan ringa till telia nån gång och få det fixat. Har jag hört med henne och de under så skall det vara något annat som gör det, men enligt telia så måste jag kolla upp allt innan de kommer. Det kan vara en timer på en box som går igång men då är det nog grannen intill som har det. För de under mig hade inte flyttat in första gången det blev fel men skall gå ner till dem med ändå. Japp och är det en granne som har en box så vad skall jag göra åt det? Om hon säger nä så har jag ett modem som är kasst då och då, får väl leva med det då eller? Vi får hoppas att det inte är nån granne som gör att det kopplar ner sig, så får telia fixa det. Annars så får jag väl byta till comhem eller nått, har dock ingen lust till det. Vi får se hur det slutar, en nannandag.

TRÄNING: Japp kände idag mig ändå rätt på gång men när jag körde igång så var det inte så. Gick illa trögt idag men jag blev ändå klar som jag burkar idag, men det tog emot. Dock gjorde jag allt jag skulle och på samma tid som jag brukar så det var ändå lugnt. Kan hoppas på bättre sömn tills torsdag, ni får hålla tummarna.

NOVELL: Jaha då skall vi gå igång igen imonn, så skall vi se hur lång tid det tar. Har 11 kvar om jag inte minns fel tar jag tre om dan så tar det fyra dar att göra dem. Nu går fredag bort då är det tvätt den dan, men sen så är det dags igen för smärtans bok en månad framöver. Om det nu tar en månad att göra de resterande på den. Vi får se.

Jaha då skall vi se om jag får upp denna blogg idag om modemet behagar va igång. Vi får se jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: