torsdag 9 juli 2009

Torsdag 9/7-2009 21:41

DAG: Jaha då ja, kväll då igår, somnade rätt bra igår runt tolv ett tiden. Sov sedan rätt bra inatt och när jag vaknade idag till nio så låg jag kvar tills tio. Lyckades under korta stunder somna med innan jag gick upp till tio. Och jag kände mig rätt utvilad med idag trodde jag iallafall då. Fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram till tre tiden då åkte den av. Idag har jag inte gjort ett dugg bara kollat vädret om jag skulle ha kortisar eller jeans. Så när klockan slog halv fyra så var det 14 grader och jag bestämde mig för att ta jeans. Men jag hade bara t-shirt inget mer än det, och det var rätt kallt idag när jag gick. Så en jacka hade nog varit bra där över. Men drog till träningen vid fyra och körde på kom hem och stretchade och fick i mig middagen. Jag kan meddela att det var ännu värre idag träningsmaten, så jag kommer inte lägga upp den på hemsidan. Skall imonn och köpa lite tonfisk och tomatsås så får jag ta det till nästa vecka. Billigt måste det vara med för jag har nu 300 kvar att leva på tills den 25é. Men det skall nog gå det med på nått sätt. Japp och som vanligt är psoriasisen kass idag, det är en vecka utan smörj och andra gången jag tränar. Då ser det för jävligt ut som vanligt, men nu skall jag bara ut imonn och handla sen går jag inte ut mer denna veckan. Och till lördags kväll så drar jag på lite smörj så blir det bättre till måndag, men inte bra förrän nästnästa vecka igen. Så kollade på mythbusters idag när jag åt men det var gammalt avsnitt. Ja mer då? Nja inte idag men jag kommer igen imonn med samma skit som idag, ja lite annorlunda är det väl men samma samma.

TRÄNING: Japp idag gick det illa trögt att köra, vet inte exakt vad det var men det är nog att jag sovit dåligt ett par dar nu. Så det var knappt att det gick idag, dock gjorde jag alla övningar men det var segt idag. Till mitt försvar så var jag rätt snabb idag kan vara det med. Kör jag snabbare så blir det tyngre att lyfta, var klar idag till 11 över det är rätt bra det har gått över med 20 innan. Och en dag kommer nog mer styrka med hoppas jag.

NOVELL: Jaha då är det dags igen imonn med novellerna, men kass sömn som jag vet att jag kommer ha kan ställa till det. Men vi hoppas på det bästa ändå, så får vi se om det blir två eller tre noveller imonn.

Japp dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: