fredag 17 juli 2009

Fredag 17/7-2009 20:00

DAG: Jadå natt igen då eller kanske kväll igår först, kunde inte somna igår låg ända fram till tre tiden innan jag försökte somna. Var inte trött alls igår annars brukar jag bli lite slö med tiden när jag ligger men inte igår. Men somnade nån gång till efter tre och vaknade ett antal gånger under natten, så sömnen var inte alls så bra igår. Gick upp idag till elva då gick det inte att sova mer, fick i mig frukosten och sedan till tolv så drog jag ner till tvätten. Efter jag fått in den så lyssnade jag på musik fram till ett då jag drog ner igen för att hänga upp den samma. Sedan när jag kom upp så drog jag till ica och handlade lite för 80 spänn. Det är fan var allt blir dyrt när man inte har stålar, men jag har nog en 100 kvar så skall det räcka tills näst nästa vecka. Så jag har nog nu tror jag så jag slipper köpa mer än till slutet av nästa vecka. Så jag tror det skall räcka ändå hoppas jag. Så kom hem och var nere i tvätten och kollade upp så att allt hängde uppe och sedan var det upp igen och lyssna på musik. Den åkte av till kvar i fyra då jag drog ner och hämtade upp den. Sen var det middag idag hade jag kyckling ala milda och ris det var ett bra tag sen jag hade det om jag inte minns fel. Idag hittade jag rätt temperatur så att kycklingen kokade klar och såsen inte kokade bort. Det är den nya spisen som jag inte riktigt fått grepp på ännu, om jag inte minns fel så har det inte blivit bra på denna rätt sedan jag fick den nya spisen. Men idag blev det det tillslut. Så kollade på nasa idag igen nu var det skytteln som var på tapeten, slutade med hobbleteleskopet (ja det stavas nog inte så men nått sånt nu förstår nog vad det är jag menar) så det kommer kanske imonn om det nu går på helgerna. Japp efter detta så slöade jag fram till halv sju då det var lunch. Och nu är jag här och bloggar. Jo det är mindre folk på min hemsida än förut men det är ju inte mycket att se på den så det är väl inte så konstigt det. Men siffrorna kommer upp i månadsskiftet om ni vill spana på dem, på statisktik sidan. Fan vet om jag kommer upp till 100 denna månad, men vi får se. Jo idag var jag nere och lagade cykeln med men det gick inte att sätta fast den riktigt jag hade ingen knubbmejsel så jag kom inte åt att dra åt skruven. Men de låser nog ändå så skall se om jag hittar nån billig en dag så köper jag.

TRÄNING: Japp bara magstretch idag och det var lite stramt där så lite tog nog träningen från igår. Men inte så mycket som det gjorde innan då jag gjorde 55*3, så är det ju problem med att jag inte kan göra dem långsmat som man skall, får ont i ryggen då. Men men det ordnar sig nog, bara jag kunde börja förbränna lite fett med. Lite förbränner jag nog men det är inte många gram per månad. Så går nog cykeln bort imonn, har inte sett på vädret idag men igår så var det regn imonn. Vi får se idag hur det ser ut, ja imonn med. Men det lutar åt ingen cykel iallafall.

NOVELL: Japp hoppas på bra sömn inatt så skall jag nog få ur mig tre imonn med. De två första är rätt korta men sedan kommer grisen som ligger på 44 sidor det tar ett tag det. Men sover jag bra så skall det nog gå det med.

Jaha då säger jag som jag brukar göra vid denna tid på fredag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: