onsdag 22 juli 2009

Onsdag 22/7-2009 20:00

DAG: Jahapp jag igen då ja, och kväll igen då ja, kunde inte somna igår heller. Låg till två tiden innan jag somnade, skall testa idag att inte läsa innan jag lägger mig om det har betydelse. Ni får veta imonn om det ger resultat. Kom inte upp förrän till tolv tiden idag vakande tidigare men låg kvar idag. Kom upp och fick i mig frukosten och sedan nån gång till ett tiden drog jag igång med smärtans bok. Var klar idag till två tiden då jag fick i mig en mjukis och sedan drog jag till ica, och köpte ketchup. Japp när jag kom hem så satte jag nästan med en gång igång med maten startade tidigt idag. Men att äta upp den tog längre tid än det brukar göra så jag var klar till tio över fem, då jag tar mina tabletter. Får köpa nya vitaminer och så räcker nog omega3 ett tag till. Så fick jag i mig lite mer lunch idag med så får vi se om det gör skillnad på när jag lyfter imonn. Så kollade på matrix 3 idag när jag åt och när jag åt lunch har sett den men tål att ses igen. Jo jag köpte en triss på vägen hem från ica och jag vann inte nått, som vanligt då alltså. Men kanske i kväll så smäller det till på lotto, tror ni inte det, tummarna som vanligt så smäller det till. Japp… Nä tror det nog var allt för idag det.

TRÄNING: Jaha får se om mer mat ger resultat imonn när jag kör, sista veckorna orkar jag inte lyfta biceps alls som jag gjorde innan. Men vi kan se om det hjälper imonn med mer mat, dock tror jag det är kass sömn som gör det. Men vi får se imonn, kolla in så skall jag berätta för er imonn.

NOVELL: Japp seg natt inatt igen men rätt bra gick det ändå på smärtan idag. Fick ur mig tre noveller och har nu fyra kvar så det kommer ta två dar att göra. Efter detta skall jag ta och skriva ner dem i datorn och skriva ut dem. Tar nog ett par dagar det med,  vad jag gör sen vet jag inte nu men vi får se vad jag gör. Skall ju vänta i en månad innan jag går på novellerna igen. Japp vi får se vad det blir.

Nä nu är det sannerligen dags att jag hämtar upp min vinst, en mille skulle sitta gott det. Ni håller väl tummarna? Bra, jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: