lördag 18 juli 2009

Lördag 18/7-2009 20:01

DAG: Japp som vanligt natt igen, ja eller kväll igår, kan säga att jag la mig tidigare än vad jag brukar för jag sov inte bra dagen innan. Men jag hade fått i mig alldeles för mycket vatten, så jag vaknade med två timmars mellanrum fram till klockan nio då jag gick upp. Så natten var super kass, och när jag fick i mig frukosten så laddade jag för att gå igång på novellerna men la mig runt tio tiden. Sedan låg jag där tills klockan slog tolv, så jag fick en sen start på denna dag trotts att jag kom upp tidigt. Sov väl korta stunder av denna tid men mestadels så låg jag bara. Japp satte sedan igång med novellerna vid tolv nästan direkt. Idag tog det tid så jag var inte klar förrän till tre idag, då jag fick i mig min mjukis. Sedan var det att vänta på att klockan skulle slå fyra då det var dags för stora stretchen, som vanligt på lördagar. Så när detta var klart så gick jag igång med maten, idag hade jag köttfärssås med ris, hade ingen pasta. Kollade på smallville undertiden jag åt sedan på simsons och famely gay (ja det stavas inte så men nått sånt är det) jag brukade spela in terminator men har inte stängt av denna inspelning så den går ännu och spelar då detta. Så en rätt kass dag idag men ändå fick jag lite gjort även om det tog tid idag. Nu är det lugna dagen imonn sedan kör jag igång igen till måndag. Skall inte drick så mycket idag så jag får sova lite bättre inatt. Japp mer då? Näe inte idag kommer igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Jaha seg stretch idag som vanligt när jag inte cyklar men det gick bra. Har lite mindre ont i höften än jag hade innan, hade en sträckning där för ett år sedan som kommit igen igen. Jo den gick bort men lite stel har jag varit där sedan dess, och sista tiden så var det rätt kasst men nu är det bättre igen. Av någon anledning som jag inte känner till.

NOVELL: Ja sen start idag så när jag startade med grisen så var tiden lång redan. Den ligger på 44 sidor men var klar med den till tre det tog en halvtimme längre tack vare sen start. Nu är det tre kvar att göra sedan är det smärtans bok som gäller en månad. Men jag tror jag måste lägga till mer om människorna ändå, jag markerade åtta som jag måste fixa till. Men det måste till mer om människorna för att det skall vara bra, ja iallafall bättre än innan då. Så jag får gå på dem igen och förhoppningsvis blir det bättre då. Nån gång kan man tänka sig att det blir bra men det är långt kvar ännu.

Jaha hade det varit storvinst så hade de nog ringt nu men kanske en lite 100 000:- skulle va gött, det ringer de nog inte för. Och jag vet det blir som det brukar inget alls men kanske kanske om ni håller tummarna så, då. Jag säger som jag brukar Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: