måndag 27 juli 2009

Måndag 27/7-2009 21:41

DAG: Japp äntligen en bra natt då ja, det var ett tag sedan nu, la mig som vanligt vid tio tiden. Somnade nån gång till elva tolv och sov sedan nästan hela natten, jag var uppe två gånger på toan bara. Sov fram till elva, nä jag vakande vid tio men låg till elva innan jag gick upp. Så fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram till ett tiden idag. Tog av med dem när jag gjorde lunchen och tog inte på dem sedan igen. Så sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra, det gjorde idag med gör nog det varje dag tror jag nog. Och jag drog till träningen, kändes rätt bra idag och efter detta drog jag hem och stretchade och sedan var det mat. Nya träningsmaten idag och den var god men alldeles för lite sås. Skall göra om till lördag så skall jag ta mer sås, ändå hade jag nog två deciliter när jag gjorde den det skulle inte va mer än 1,5 nått sånt. Men det blev illa torrt när det var så lite sås, skall göra minst 4 kanske fem till lördag så skall jag också mäta upp allt så jag kan skriva ner receptet sen. Men jag måste smaka på det med så kanske till tisdag nästa vecka så kan jag lägga upp det. Det är illa lite sås i recepten jag har gjort innan med, på kina restauranger så sparar de inte på den iallafall. Så jag skall modifiera receptet först och sedan smaka på det så skall jag sedan lägga upp det på hemsidan. Skall köpa imonn mat så den dan går bort för allt annat. Sedan är det tvätt igen på fredag med så den dan går också bort till annat. Jo jag har kollat lite på statistiken med lite mindre folk denna månad tror jag att det blir. Men skall nog komma upp till en 100-120 nått sånt och det är okey. I början var det rätt många som kollade men sedan har de fallit bort sen. Men ett par är kvar ännu, hej på er, om ni läser bloggen vill säga. Trevligt att ha er här, titta gärna in igen.

TRÄNING: Japp det blev en bra natt och en bra träning även om intervallen gick illa trögt. Tror detta beror på förlorad sömn om jag inte har fel. Jo ryggen gjorde ont så jag och jag smörjde in i morse och sedan en gång till till två tiden. Jag kände inte nått när jag tränade alls men tror jag skall gå på med voltaren en vecka framöver. Jag tror jag överansträngde ryggen när jag satt i först fåtöljen, sitter inte bra i den när jag kör noveller, sedan när jag satt så länge med att skriva ner den till datorn. Så jag tror inte det var en sträckning utan överansträngning bara så kör jag salvan så går det nog bort helt. Skall till fredag ut och köpa mer på apoteket så skall det nog räcka. Och jag kände inte ett dugg idag när jag körde så det är nog lugnt.

NOVELL: Japp då är det mat imonn sedan till onsdag så skall jag gå igång igen. Trodde jag skulle fått ett mail igår men får se om det kommer idag då. Eller om det dröjer ett tag till men jag återkommer om detta längre fram. Har bestämt att jag skall gå på herrgården efter jag fått ner smärtan i datorn. Skall se om jag hinner med två gånger innan jag skickar in den. Skall ju in till slutet av nästa månad för att vara med i tävligen.

Japp då är det bara kvar att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: