lördag 25 juli 2009

Lördag 25/7-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då ja, kass som fan vaknade varannan timme nått sånt. Men igår vid elva tiden så fick jag för mig att jag skulle käka lite ostbågar, ja eller krunch nått sånt. Så jag satte mig ett tag och gjorde detta i köket, man sover inte bra när man äter just innan man går och lägger sig. Kan vara detta som gjorde det eller nått helt annat också. Men dåligt sov jag iallafall, kom sista gången till sans vid sju tiden. Tog då på mig lurarna och låg till åtta då jag gick upp och fick i mig frukosten. Sedan nån gång började jag med smärtan och höll på idag ända till två. Så jag fick rätt mycket gjort ändå trotts kass natt, så dan var okey ändå. Fick då, ja vid två, i mig mjukisen och sedan startade jag med träningsmaten. Det gick väl så där idag med det, skulle vara kyckling buljong och jag tog kycklingfond och vatten vet inte om det var så bra men. Så hade de inte salladslök så jag tog gul lök istället. Japp det blev ändå rätt bra men det återstår att se när jag väl äter det till måndag. Smakade på en mini majs och det smakade bra iallafall, men vi får se till måndag. Så kanske jag lägger upp receptet en dag nästa vecka. Även om jag tog på en höft med vatten och annat efter som jag såg att fonden var för tjock. Men vi får se till måndag vad som sägs om det då. Jag drog på caennepeppar och vitpeppar så det var rätt starkt och gott, iallafall den majset jag smakade på. Så mer då? Jo till fyra då skippade jag cykeln idag hade inte lust och det var inte så mycket sol ute med. Sedan sov jag kasst inatt med det var nog mest det som gjorde att jag inte drog ut idag. Lite varmare hade varit bra och bättre sömn inte att förglömma. Så ja kollade på Ronin idag igen inte första gången jag ser den heller men rätt bra ändå. Jo kollade också på smallville idag då den hemska faran kom ut eller vad det nu var, förgöraren tror jag visst att det var. Så men tills imonn så har jag doom att spana på under tiden jag äter. Tror det är ett spel eller nått sånt om jag inte har fel, ja eller baserat på ett spel. Får se hur det är imonn då. Och jag tror detta var allt för idag det, ses imonn.

TRÄNING: Jadå ingen cykel idag men en stor stretch och inte så seg som den brukar vara jag gick rätt långt idag. Får ta i lite mer så det händer nått nån gång, så länge jag är lugn på ljumskarna så skall det va lugnt. Lite ont i ryggen idag för jag har suttit sedan tio eller nått sånt i datorstolen. Brukar inte sitta så länge annars, men jag körde lite bakåt böj så jag kan nog kompensera det ändå hoppas jag.

NOVELL: Ja kass natt men en tidig start på smärtan idag, fick ur mig sju noveller idag. Men satt som jag sa ovan lite för länge i samma sällning, så lite ont har jag allt. Jag har en bra stol men det går inte sitta bra när man skriver det är bara där emellan som jag sitter bra. Kunde dock ha vilat lite oftare idag inte kört så länge i taget. Men men det ordnar sig nog det med tills imonn, och lite bakböj till så skall det nog bli bra ändå.

Jaha då skall vi se om jag fått en grandslam på lotto igen då ja, men de har väl dragit redan och ingen har ringt så det blir nog som vanligt skulle jag tro. Dock skall jag säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: