onsdag 8 juli 2009

Onsdag 8/7-2009 20:01

DAG: Kass dag idag somnade ändå tidigt igår redan vid halv tolv, men sen var natten kass så när jag vaknade idag till nio så var jag rejält trött. Men kunde inte somna om så jag låg fram till tio då gick jag upp. Fick i mig frukosten och sedan till elva tiden satte jag igång med novellerna. Men hade inte nån fart idag så jag la ner det till ett tiden redan idag. Så läste lite och pillade lite med datorn annars har jag bara lyssnat på musik fram till tre tiden då jag drog igång med middagen. Kass dag på det hela taget idag, trött och seg hela dan. Men vi hoppas på bättre sömn inatt så jag kan träna imonn. Och en så kass dag måste väl avslutas med en vinst på lotto, eller hur, japp. Har spanat på lite trailers idag på Apple HD varianten av dem med. Nä nog för idag ses igen imonn lite piggare hoppas jag då. Mini blogg idag.

TRÄNING: Jaha då kör vi igen imonn då bara jag sover bättre inatt så skall det nog gå bra. Får vi se hur armarna går imonn då?

NOVELL: Jaha kass natt och kass dag på det fick ur mig två noveller idag men de var inget vidare att ha. Men förhoppningsvis så fixar jag till den nästa gång jag går på dem. Vi hoppas på det.

Nä nu skall jag kamma hem milonerna igen så är det med det. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: