söndag 5 juli 2009

Söndag 5/7-2009 20:01

DAG: Jaha då skall vi nog börja med natten då somnade rätt sent igår vid två tiden nått sånt. Så sov jag inget vidare inatt heller, kom till sans igen vid nio tiden men låg kvar i sängen och somnade igen fram till halv tolv. Kom då upp och fick i mig frukosten på det. Sedan lyssnade jag på musik fram till ett tiden då jag drog till ica. Köpte te, bröd och pålägg sedan när jag kom hem så dammsög jag. Så sedan till tre tiden så satte jag igång med maten, börja tidigt idag. Hade köttbullar med mos idag, och spanade lite på teven när jag åt. Så mellan middagen och lunchen så la jag upp en ny blid, på babusjka som jag fick av farsan när han var i ryssland. Sedan var det dags för lunch och det gick ner den med. Händelse fattig dag idag måste jag säga. Det var allt jag gjorde idag tror jag visst. Jo jag fick fel på tangentbordet med men det löste sig när jag drog ur usb:n och satte in den igen. Så nu var det allt för idag. Ses imonn.

TRÄNING: Japp kände av magen igår när jag körde men bara lite grann. Nu är det ny vecka och det är dags att höja bensparken igen, är nu uppe i sex. Så kommer nog cykeln gå bort ett par dar när vädret blir sämre.

NOVELL: Japp går igång igen till tisdag så skall jag förhoppningsvis gå igenom tre den dan med. Om jag räknat rätt så tar det fyra dar tills jag kommer till tävlings novellen. Skall nog hinna med en gång till på den sen igen.

Nä nu är det dags att inkassera stålarna igen, skall bli gött med lite klirr i kassan igen. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: