fredag 24 juli 2009

Fredag 24/7-2009 20:01

DAG: Jaha dag då igen ja, somnade som vanligt sen igår nån gång till tre fyra tiden. Tror inte jag var uppe mer än en gång i natt men jag var rejält trött när jag vaknade idag. Slog upp ögonen nån gång till nio första gången men låg kvar ända till elva innan jag kom upp. Fick i mig frukosten och sedan nån gång till tolv tiden satte jag igång med smärtans bok. Det gick rätt snabbt idag så vid två tiden var jag klar för idag. Drog i mig mjukisen på en gång då och drog sedan till ica, på vägen dit tog jag ut 2000 som jag skall ha att handla för till tisdag. Köpte lite till woken men hittade inte rätt blandning på grönsakerna, men jag tog en klassisk blandning tror det skall gå bra. Hittade inte heller nån sallads lök det hade de inte där jag handlar, så jag tog en vanlig lök så nått är med ändå. Japp så får vi se om det blir cykel imonn eller inte, men jag bestämmer det imonn i så fall. Maten kommer inte ta mer än 15-20 min att göra så det är snabbt gjort det. Men det beror på vädret imonn om jag drar eller inte. Skulle bli 19 grader imonn men molnigt så vi får se hur jag gör. Japp kom hem och satte igång med middagen, idag hade jag pepparbiff med pepparsås. Det var gott även om jag stekte med lite hög värme så var det gott. Så kollade på matrix 3 idag när jag åt så även när jag fick i mig lunchen blängde jag på detta. Så ja det var nog allt det för idag tror jag visst. Jo jag skall spela in en film med imonn Doom har inte sett den men lite sf är det nog så det går nog ner det med. Har jag något att kolla på på söndag, när jag bara slöar.

TRÄNING: Jaha lite träningsvärk har jag allt i magen idag, så det tar ändå trotts att jag gått ner i rep. Synd bara att jag inte kan göra dem riktigt som man skall. Men bollen på slutet tar mest det är med nöd och näppe att jag klarar det. Så får vi se om det blir cykel imonn då men jag tror jag hoppar om det inte är sol. Men svettas men det blir kallt om solen inte är uppe. Men som jag sa innan så väntar jag tills imonn innan jag beslutar detta. Vi får se imonn.

NOVELL: Ja då var smärtan klar idag jag gjorde tre till idag, och tog bort en som var samma som en annan. Det är två olika saker men svårt att skilja på så jag tog bort den. Så skrev jag in en och det blev inte mer än ett ark på den. Jag tror nog att jag måste lägga in de samlade smärtornas bok i novell samlingen. Den kommer nog ligga på tjugo sidor nått knappast nått att tycka som bok. Om den inte går som en dikt bok då går det nog att trycka den ändå. Men vi får se, skall imonn fortsätta skriva ner dem och sedan skriva ut dem. Men det blir inte långt iallafall så det blir nog att lägga till den i novellsamlingen på slutet tror jag.

Jaha då är det igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: