tisdag 30 juni 2009

Tisdag 30/6-2009 20:00

DAG: Japp seg natt igen men det brukar bli så när jag tränar, somnade nån gång till tre tiden inatt. Så vaknade jag ett par gånger under natten och var uppe på toan. Sedan till nio så var jag vaken men tänkte näe inte upp nu inte så jag låg kvar en stund och lyckades faktiskt somna om igen. Vaknade sedan upp till elva tiden då jag gick upp och fick i mig frukosten. Lyssnade på musik fram till ett tiden då jag drog till frisören, och kapade fliset. På vägen hem så köpte jag en dricka och en ask med Läkerol så när jag kom hem så var det dags för mjukisen. (Dess för innan så gick jag loss på novellen höll på ett tag över tiden men tillslut så fick jag i mig mjukisen) Så idag när klockan slog fyra så drog jag ut på en cykel tur, när jag kom hem så drog jag igång med middagen. Idag hade jag karréer med spagetti, det var gott det. Så mer då, jo modemet är kasst igen skall se om det är kasst även efter jag lagt upp då skall jag ringa på grannen och fråga. Det startade idag vid åtta tiden men just nu är det okey. Jo jag laddade ner ett program till datorn idag colormailer skall ha det när farsan får bilder från resan han gjorde till Ryssland och Estland skall få dessa på mail en dag om ett tag så jag laddade hem programmet så det finns när de kommer. Så mer då? Näe inte idag ses imonn om ni har lust till detta, jag är här iallafall. Ses.

TRÄNING: Japp det blev cykel tur idag ändå, på vädret så sa de att det skulle bli regn på eftermiddagen men så var inte fallet. Tog lite över en timme idag igen, men jag kände av benen idag jag körde ju på lite mer igår. Så tror att jag har under en timme annars, men jag kan ha fel. Gick upp i sista backen idag för det var för mycket folk i backen. Annars var det en bra tur idag.

NOVELL: Japp det gick bra att köra på en runda idag efter klippet. Kan säga att det inte är så mycket att göra på denna, lite detaljer bara. Men har gått på denna ett par gånger innan med till en tävling. Så skall kolla lite till imonn så skall jag lägga till lite på den. Så får vi se nästa runda om det finns nått att ändra då.

Japp får se om jag får upp det idag blinkar rätt illa idag modemet. Men det skall nog gå att få upp det ändå. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: