lördag 27 juni 2009

Lördag 27/6-2009 20:00

DAG: Jaha natt igen då jag, ja eller kväll närmare bestämt, somnade inte som jag brukar göra den sista tiden. Har somnat sista tiden vid tolv tiden men igår så somnade jag vid ett två tiden. Hade svårt att koppla av igår, sedan sov jag rätt bra under natten och vaknade till tio. Men jag låg kvar tackvare att jag somnade så pass sent igår, kom upp idag till tolv tiden som igår. Men idag var jag pigg när jag kom ur sägen. Fick i mig frukosten och sedan till ett tiden så satte jag igång med novellerna. Höll på med detta fram till halv två, kunde nog ha kört på en till men skulle då fixa träningsmaten så jag gav upp då. Lagade den och sedan till halv tre fick jag i mig mjukisen. Pillade lite med datorn så innan jag visste ordet av så var klockan fyra och det var dags för cykel. Kom hem och stretchade och satte sedan igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes, det var riktigt gott idag och spanade på matrix 3 när jag åt. Sedan har jag inte gjort nått alls fram till nu när det är blogg. Jo igår så skickade jag ett mail till hotmail supporten, jag undrade varför jag skulle betalt för mitt hotmail när man kan lägga på alla konton nu, även för gratis mailen. Får se vad det säger om det när jag får svar. Det är ju inte mycket pengar jag betalar nu 159 per år men jag tror det enda jag får för det är att jag kan skicka 50 MB meddelande. Utrymmet på hotmail växer nu när man tar mer utrymme, innan hade jag 2 GB mot 500 MB som de andra hade men nu är det ändrat det med. Så vi får se vad de säger om det när de svarar. Jo skall testa att betala med min nya paypal i slutet på nästa månad, får se hur det går till. Japp mer än detta då? Näe inte idag kommer igen imonn då jag också har kammat hem storvinsten på lotto. Tror in inte det?

TRÄNING: Det gick lite för lätt känns det som när jag höjde sist, har nämnt detta förut att andra veckan kan vara trögare. Men vi får se till måndag hur det går då. Men det känns bra just nu iallafall.

NOVELL: Jadå idag kom jag lättare igång än i går, var utvilad och fick ur mig två noveller idag. Kunde ha kört en till men tänkte att jag kör på träningsmaten så får jag det gjort. Så slipper jag imonn. Ja då är det novellerna som gäller nästa vecka, men kommer inte igång förrän till onsdag. Skall klippa mig på tisdag så den dagen går nog bort. Dock kan jag läsa igenom en novell den dagen så kan jag gå på den till onsdag sen. Det som gäller nu är människor första rundan sedan är det miljöbeskrivningar och sist gestaltning. Jag tror inte det är mer än det men jag kan bara göra en sak i taget, så det tar nog fyra eller fem månader innan det är klart. Så kan jag bara hoppas att det blir bra då med, om detta tvistar de lärde. Vi får se om ni hänger med så skall jag berätta vad jag tycker.

Jaha inte har de ringt idag heller så ingen storvinst iallafall, men en liten kanske man kan aldrig veta. Till söndag så skall jag berätta så ni får hålla er tills dess, huuu så spännande. Eller hur jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: