tisdag 2 juni 2009

Tisdag 2/6-2009 20:01

DAG: Japp somnade rätt tidigt igår efter träningen, redan till två slog jag igen mina blå. Sov sedan rätt okey fram till elva idag, men var ändå rätt seg idag när jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan nån gång till tolv halv ett så drog jag igång med novellen. Gick fort idag och för det var inte mycket att göra på den. Sedan drog jag till apoteket och hämtade lite som jag beställde i fredags. På detta gick jag här omkring och degade resten av dagen. Hade mobilen på laddning så jag lyssnade inte alls på den idag. Sedan kollade jag vädret idag under dagens gång och såg då att det inte skulle bli nån cykel idag för kallt. Så till fyra så drog jag igång med maten, idag hade jag hamburgare med pommes. Det var precis på håret jag tog det brödet, sista datum var igår. Sedan tog jag igen hamburgare till lunch för att brödet inte håller längre så tog jag det idag så det inte skulle bli mögligt. Och jag kollade på mythbusters under tiden jag åt lunch. En trött dag idag, lite slö lite degig. Men imonn så skall jag iväg till haga, där kravalleran var tror jag. Jag minns det kravellerna i haga, eller så är det nått jag hittat på nån dag. Så skall köpa lite mat på vägen hem där ifrån. Jo jag fick ett brev på posten idag, snigelpost, från OLW fick ersättning för den påsen med chips jag skickade in för ett tag sen. Jag fick 120 spänn att köpa chips för, för en påse med chips fick jag 6 påsar. Det blir chips imonn på vägen hem från haga, två påsar. Varje check är på 40 och påsarna kostar 19,90 styck så det blir två det. Hade glömt det men så idag såg jag OLW på brevet så kom jag ihåg. Så det var nog det mest spännande som hände idag det, OLW. Huu så spännande dag jag har haft det är knappt jag kan klara av att stå upp. Så mer på det da? Funderar på att byta mobil mitt abonnemang går ut snart så kan jag byta upp mig och få en ny mobil. Men då går kostnaden upp från 180 till 229 det är lite dyrt det för lilla mig. Jag får se hur jag gör, men kollade på en E75 med tangentbord avgiften på den ligger på 195 att betala med en gång sedan då 229 ett tag sedan 249 ett tag till. Och det tar två år att betala av den, men fan jag har nog inte råd med det ändå så. När lönen går ner med 50 så kan jag nog inte göra nått sånt. Så var det med det, kommer igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp inget idag skulle tänkt mig cykla idag men temperaturen sa nej. Jag har cyklat i 17 grader förut men då var jag illa kall. Sedan en timme senare så var den nere i 15 så det var tur att jag inte åkte idag.

NOVELL: Ja så gick jag på novellen igen då, ja tävlingsnovellen alltså. Det gick fort idag men när jag var klar så kom jag på ett par grejor till som jag skall lägga till nästa gång jag kör på den. Om två veckor som blir sista gången jag kör på den innan jag skickar in den. Men jag har inte allt för stora förhoppningar på den, den har inte det som behövs tror jag. Men vi får se nu har ju han skjutit fram datumen för tävlingen till den 20è. Får se om jag får mail om det idag, jag maila igår om det. Och kanske kommer jag köra på lite imonn innan jag sticker till haga, men det beror på hur jag sover inatt. Och det blir nog som vanligt det.

Näe dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: