tisdag 16 juni 2009

Tisdag 16/6-2009 20:00

DAG: Jaha dags igen då ja, somnade nån gång till tre tiden igår. Sov väl så där under natten och vaknade igen till elva tiden. Fick i mig frukosten och satte sedan igång nån gång till tolv tiden att skriva på novellen. Det gick rätt snabb idag så till ett två tiden var jag klar. Drog till ica och handlade lite sedan hem igen och fick i mig mjukisen. Sedan var det musik ett tag fram över till tre tiden då åkte de av. Till fyra då fick jag igång maten och spanade på teven lite undertiden jag åt. Så har jag ändrat tiden på lunchen till halv sju istället. Men den fick jag i mig med med en fralla idag, men jag köpte en fralla för lite idag så på vägen hem imonn skall jag inskaffa en till. Skall till min lille kompis imonn vid två tiden. Så måste jag imonn med laga träningsmaten eftersom jag drar på fredag till morsan. Brukar göra den på lördag annars. Kort blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Jaha bara en ryggstretch idag och ryggen kändes bättre idag. Men jag kanske måste ändra på andra magövningen med. Får se hur det känns till torsdag.

NOVELL: Japp idag körde jag klart på novellen så det skall vara klart för att skicka in till torsdag.

Ja minsta bloggen på länge idag lite trött idag känner jag. Jag kommer igen imonn om ni har lust då. Säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: