tisdag 23 juni 2009

Tisdag 23/6-2009 20:00

DAG: Jaha dags för natt igen då ja, somnade till två tiden igår kväll. Men sov så där under natten så jag var seg när jag kom upp ur sängen till tio. Så jag la mig igen för jag trodde att jag skulle kunna somna igen men det gick inte alls det. Tillslut så kom jag upp till elva och drog in på toan och fixade till mig. Fick i mig frukosten och sedan nån gång till tolv tiden så satte jag igång med novellerna. Var idag klar till halv två redan, vid två tiden så fick jag i mig mjukisen. Tänkte det skulle vara bättre att ta den lite tidigare idag. Efter detta så lyssnade jag på musik fram till tre tiden då det åkte av igen. Och när klockan slog fyra så drog jag ut på min lilla tur. Kom hem och satte på maten när jag åt kollad jag på matrix 2 men hann inte se allt idag. Jo igår glömde jag säga att jag tog paypal för de har ändrat ersättningen på mina frågeformulär. Innan fick jag på paynova men det har slutat så jag fick byta till paypal. Och när man aktiverar den så får man en kod på betalingsavin, men jag får inte sådana, det vill säga pappers avier. Så jag fick ringa till banken och få fram den där. Så nu är den aktiverad så jag kan få ersättning, man får en krona om man inte tillhör målguppen och allt från 5-50 om man gör det. Det beror på hur lång frågeformuläret är lång ger mer, så betalar de ut när man har 50 på kontot. Men vem som tar paypal vet jag inte, har inte sett nån gör det ännu iallafall. Men nått skall jag nog kunna hitta att köpa för dem om jag får ihop igen vill säga. Så detta glömde jag igår, men nu är det tillagt och ordningen återställd. Och jag vet det var ingen som undrade heller, men det är min blogg så jag lägger upp ändå. Så mer då? Japp det blev inget på lotto den förra veckan heller, men den här så smäller det, eller hur? Nog för idag och tack för idag ses imonn.

TRÄNING: Japp hade lite ont i benen idag men det är ju inte så konstigt när jag höjde igår. Och det kändes idag när jag cyklade, så det tog rätt bra tid idag. 1.08 om jag inte minns fel så tog det inte mer än 50 min förra året. Så det blir till att jobba på den tiden fram över. Men det skall nog bättra sig med tiden, får se hur det går till lördag då det är dags igen. Men hade ett stopp för vatten idag hade inte det förra gången jag cyklade, minns inte nu när det var men det var ett tag sen nu.

NOVELL: Jaha körde på idag då ja, fick ur mig två noveller idag. Så imonn skall jag gå loss på de psykiska smärtorna, skall börja med saknad. Har tänkt ut rätt så bra på den, och jag skall inte kalla novellerna för den psyksiska smärtan utan för nummer ett nummer två och så vidare. Så skall jag lägga på den psykiska smärtan sist efter novellen är slut. Tanken är att man inte skall fatta vad det handlar om förrän man läser överskriften i slutet. Detta är iallafall tanken med det får se hur det blir.

Jada dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: