måndag 29 juni 2009

Måndag 29/6-2009 21:41

DAG: Jadå dags för kväll igen, tog den starka tabletten igår men somnade inte förrän till ett två tiden, den tar inte alls så bra som den gjorde innan. Var uppe en gång runt tre tiden på toan sedan sov jag nog hela tiden dess emellan. Kom till liv igen till elva tiden och nån gång där efter gick jag upp och fick i mig frukosten. Hade tänkt att ringa till telia idag men lät bli idag skall höra med min granne innan jag gör det en dag. Jo igår så satt jag i telefon i fem sex minuter och knappade mig fram till supporten och när sista kappen var tryckt så sa de att supporten var stängd. Det kunde de väl ha klämt ur sig med en gång, jävla idioter, det kommer först när man knappat igenom alla menyer. Så jag orkade inte idag och så skall jag höra med grannen en dag om hon har nått som går igång till sju tiden. Har jag gjort det så kan de inte säga mer om det, får se en dag så skall jag höra mig för, även om det är långsökt att hon skulle ha nått som stör. Så lyssnade på musik idag fram till tre tiden innan lurarna åkte av. Vid ett fick jag i mig lunchen och sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen, sedan hem och stretch på det och middag. Kan meddela att jag är rätt trött på träningsmaten just nu får komma på nått annat till nästa vecka. Fan vet om det inte blir wok, det var illa länge sedan jag hade det, så även ris var också länge sedan jag hade. Tror det lutar åt det nästa vecka skall då inhandla nötkött och bambuskott champinjoner och chili. Blir nog till fredag det skulle jag tro, det som är bar med wok är att det går illa snabbt att laga det. Tar inte mer än tio minuter nått sånt. Så blängde på mythbusters när jag åt med det var gammalt avsnitt det. Så och inget på lotto igår, men ni är vana vid det vid detta laget, så intet nytt på västfronten.

TRÄNING: Jaha körde idag lite hårdare på benen fick ur mig fem spark innan jag hjälpte till. Och det gick faktiskt rätt lätt med, det var inte alls så tungt som förra måndagen. Skall nu höja upp en till varje vecka så skall jag nog komma upp till åtta rep innan det är dags att byta. Men nu är det armarna till torsdag som kommer ta emot, men men med tiden så skall jag nog klara det med. Gott hopp.

NOVELL: Ja då är det klipp imonn som gäller för mig, dock om allt går som det skall, så skall jag köra igång med att läsa igenom första novellen imonn när jag kommer hem. Så går inte dagen åt skogen helt iallafall.

Jadå är det dags igen för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: