måndag 15 juni 2009

Måndag 15/6-2009 21:41

DAG: Japp kass natt igen då ja, vaknade otal gånger under natten men fick lite mer sömn på morgonen idag. Så jag var rätt sövd när jag kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram till ett då det var dags för lunch. Fick i mig den samma och lyssnade sedan lite till på musik fram till tre tiden, då lurarna åkte av. Japp spanade lite till på trummorna idag och gick lite djupare in i priserna. Skall jag ha allt som skall vara med så går det på 15500 och så mycket får jag inte för mina grejor. Kommer få högst 12000 då blir det 6000 för hagelbössan och 6000 för trumgrejorna. Men tror inte detta är realistiskt att få så mycket blir nog 4500 bössan och 4500 trumgrejorna det ger 9000 bara och det kommer gå på 14000 om jag skall ha de minsta jag kan ta. Så det skiter nog sig ändå tillslut, men det kommer inte förrän till nästa år så mycket kan hända tills dess. Jag tror nog jag vinner på lotto, eller hur? Japp! Så sedan slog klockan fyra och jag drog till träningen. Kom hem och stretchade och fick i mig middagen på det. Såg lite på teven och tog det lugnt idag när jag kom hem. Så det var nog allt för idag det.

TRÄNING: Japp gick bra idag allt gick lätt som det skulle så nu vet jag att det är dags att höja igen. Gick igenom vikterna idag och skrev ner dem på pappret när jag tränade, samma sak skall jag göra på torsdag så är det klart för höjning på måndag igen då.

NOVELL: Japp nu är det dags för sista gången på tävlingsnovellen imonn då. Tanken är att jag skickar den till torsdag innan träningen. Sen får vi se men jag tror inte det, men vi får som sagt se.

Jaha kort blogg idag tror jag visst men kommer igen imonn med mer om ni har vägarna förbi. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: