söndag 7 juni 2009

Söndag 7/6-2009 20:00

DAG: Japp igen så somnade jag rätt lätt igår kväll redan vid tolv tiden. Men idag så vaknade jag redan till sju och sov knappt nått därefter. Kom upp och fick i mig frukosten till tio tiden idag. Och sedan lyssnade jag på musik fram till tre tiden innan den åkte av. Idag har jag inte gjort nått alls på hela dagen, jo jag har dammsugit vid  tolv tiden nått sånt. Och fått i mig lite King efter detta, började på 1408 som verkar vara bra, har snart läst ut hela den boken med 14 mörka berättelser. Så det var nog allt jag gjorde idag det tror jag nog. Jo igår så la jag till en grej till recept sidan på korv receptet, men jag la det inte som uppdatering. Jag skrev att det var ännu godare med hemlagade köttbullar, istället för korv. Har pillat med roboform idag skall nog ta och lära mig det innan jag köper det. Men än så läge ser det bra ut och jag tror jag kommer köpa det. Men det blir sist i denna månad i så fall. Jo jag har också lagt till ett mail konto idag till Telia men det vill inte fungera som det skall. Jag bytte lösenord så skall jag kolla igen till nio, det tar sån tid innan det går igång. Fan vet vad det är för fel på det, men det vill inte ha mitt konotnamn och lösen. Så var fel på det från början men jag la ner det då får se om jag får ordning på det idag. Om inte kommer jag radera det och ta ett nytt igen, men vi får se vad som händer ikväll. Så inte mycket idag inte. Inget att se heller på teven men tror att det skall spelas in ikväll ett som jag kan se en dag. Dock minns jag inte vad det var men nått var det, kanske kan se det till tisdag. Jo jag rotade fram mitt gamla munspel idag men har inte tagit ton ännu, mestadels för att jag inte kan. Kollade på kurs men det kostade nästan 1000 och det har jag inte råd med. Så mer tror jag inte det var för idag.

TRÄNING: Jadå bara en magrygg stretch idag, gjorde den redan till tre idag så jag skulle komma igång med maten lite snabbare idag. Men imonn så är det dags igen då, har nu förlängt med två veckor får se om det räcker för att hämta styrkan lite. Men vi hoppas på det.

NOVELL: Ja då skall jag gå igång igen till tisdag med tävlingsnovellen. Onsdag blir min lilla kompis om jag inte minns fel, efter det är det fredag som gäller då igen.

Japp dags att håva in stålarna igen då, och lika mycket som vanligt skulle jag tro att det blir. Näe dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: