måndag 1 juni 2009

Måndag 1/6-2009 21:41

DAG: Jaha ny dag då igen som det brukar vara nästan varje dag om jag inte har fel. Somnade inte bra igår, tog den starka tabletten men kunde inte somna så jag fick ta på mig lurarna. Somnade nån gång till ett två tiden, sov dock rätt bra när jag väl somnade. Och kom till sanns igen vid tio tiden, fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik. Någon gång idag vet ej tiden så började jag pilla men nya statistiken, och idag gick det åt skogen med det. Jag kopierade över det med när jag skulle limma in så gick inte lösenordet. Hur fan är jag gjorde så fick jag det inte att fungera, ja jag limmade in det i ett word dokument och sedan till hemsidan. Men när jag gjort detta så kom jag på varför det inte gick, jag slog fel lösenord. Jag fick ringa ett par gånger till supporten och tillslut så slutade statistiken att fungera helt. Jag vet inte vad som hände men jag ringde igen och fick det fixat. Så då skulle jag ta bort det jag la upp för det ändrade färg och massor med annat fick jag ladda in. Det vägrade att försvinna det gick inte att ta bort, satt nog en timme med det och försökte få bort det. Nu är word 2003 och frontpage 2000 så det var nog därför de inte gillade varann. Men så plötsligt försvann det, fråga min inte hur med det försvann. Och jag laddade hem nya och la upp det och det fungerade som det skulle, dock om eran surfare läser VML kan ni få fel på sidan. Det las till kod i html och jag kunde inte hitta den så jag kunde inte ta bort den. Vad VML är har jag inte en aning om men har ni det i webbläsaren så kan det bli fel. Men i IE8 ser det bra ut, och felet uppstår bara på statistiksidan, det kommer två statistik för maj det är felet som blir. För på nått sätt så la det in nån kod som gör att även om jag raderade allt så fanns det kvar. Men har ni IE8 så ser ni inget alls fel på sidan, så det är inget att oroas för. Om in inte har VML då blir det dubbelt. När det väl börjar krångla så skall det inte bli bra sen igen men tillslut så fick jag det att blir rätt. Och då var det dags för lunch för lilla mig. Fick i mig omeletten och massor av vatten, varmt idag. Sedan lyssnade jag på musik fram till fyra tiden då jag drog till träningen. Kom hem och stretchade och fick i mig maten, blängde på mythbusters undertiden jag åt. Så mer? Näe inte idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Japp idag var det dags att byta ordning på allt och det gick bra idag även om jag var seg i benen idag efter cykeln i lördags skulle jag tro. Snabb var jag med var klar till tio i. Så stretchen gick bra även om det var varmt. Så en bra träning idag.

NOVELL: Japp då skall jag ta fram vargen imonn men jag såg idag när jag var uppe på sidan att han ändrat datum för inlämning till den 20è innan var det den 7è. Vilket ger mig lite mer tid att gå igenom den hinner en gång till innan jag lämnar in den. Så sedan är det min klasskompis på onsdag och träning torsdag. Och tvätt på fredag så till lördag går jag igång igen med nya novellen.

Jaha inget på lotto igen men nästa gång smäller det det känner jag på mig, eller hur? Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: