torsdag 25 juni 2009

Torsdag 25/6-2009 21:41

DAG: Japp sov rätt bra inatt vaknade till nio men låg kvar till tio tiden innan jag gick upp. Dock sov jag inte men låg och slöade, när jag kom upp så fick jag i mig frukosten. Och på detta så lyssnade jag på musik, hade på mig detta fram till tre tiden. Så jo idag så köpte jag roboform kostade 260 och jag har det livet ut. Så tycker att ni skall kolla på det för det är ett bra program. Kolla på http://www.roboform.com/se/ öppnas i nytt fönster, ni kan testa det i 30 dar om ni vill se hur det fungerar. Det är även med i IE8 ans addons så det var där jag hittade det. Så Microsoft har nog kolla upp det innan de lägger upp det på sin sida. Jo så betalade jag räkningarna idag med kommer om allt går som det skall få sparat 1500 men då har jag bara 1000 att leva på tills nästa månad. Kanske blir lite hårt det med hoppas jag kan hålla det. Så skall jag nog får ihop stålarna innan jag skickar in böckerna, hoppas jag. Så mer då? Jo jag hade rätt mycket folk igår på hemsidan, nja det var inte så många med de gick igenom hela sidan tror jag för det vägde mycket igår. Dock har jag inte alls så många som de andra månaderna. Men det är inte så konstigt har man sett den en gång så kommer man nog inte igen för att se mer. Japp och ingen vinst igår heller, men det visste ni nog.

TRÄNING: Jaha höjning idag och det kändes en hel del det, tog till att börja med tjugo minuter länger att träna idag. Så jag var illa sen hem idag. Och det som tog emot mest var som jag trodde biceps det var knappt att det gick alls där. Men då fick jag höja 5 kilo med så det var väntat det. Där emot hantlar gick bra men där var det bara ett kilo upp med. Dock hade jag de 32 kilona innan detta så det var ändå rätt tungt. Men det gick bra, väldigt varm idag med svettades som en gris. Så mer? Jo magen var tungt med men bara på bollen där jag höjde från 20-25 det var extremt tungt idag, men jag orkade ändå även om det gick trögt. Kommer nog kännas imonn eller till lördags stretchen.

NOVELL: Jada då är det dags imonn igen då ja, skall ut och handla lite imonn också efter jag kört klart novellen. Kan hoppas på bra sömn, ja förhållandevis bra, så skall jag nog få ur mig två noveller imonn med. Jo det är klipp på tisdag så fan vet om det blir nått skrivet då alls, vi får se. Det blir iallafall sista gången för denna månad som jag skriver på andra boken. Sen går jag över igen på novellerna, ja jag vet det är noveller det med, men novellsamlingen då da.

Jag säger Tjingeling! :D :P :D   

Inga kommentarer: