torsdag 18 juni 2009

Torsdag 18/6-2009 21:40

DAG: Jaha då ja sov väl så där inatt men till morgonen så fick jag lite mer så jag vaknade rätt pigg idag. Men tabletten tar allt mindre och mindre när jag tar den. Låg nog till tolv ett innan jag somnade igår, så varför den tar mindre nu vet jag ej. Men sömnen var okey på det hela taget så det är okey. Kom upp till elva tiden idag och fick i mig frukosten, idag lyssnade jag inte på musiken för jag laddade mobilen. Den var nog laddad till ett tiden då jag tog på mig lurarna, hade dessa på fram till tre tiden då åkte de av. Har kollat lite på trumskolor idag hittade en på internet idag som vekar bra. Han har gjort en bok med, med en dvd som visar lite fills med mera. Om jag köper trumset så skall jag nog köpa den, det finns noter med i den och massor med fills och komp. Men vi får se om jag köper det alls, saker och ting kan ändra sig på ett halv år eller nått sånt. Så idag här klockan slog ett så skulle jag gå igång med lunchen och då kom jag på att jag inte hade mjölk. Så fick göra omeletten med vatten idag, blev inget vidare gott det men det gick ner ändå. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå fyra, och det gjorde den idag med, skumt det händer det varje dag eller? Jo jag fick en kommentar igår som jag svarade på, i kommentarerna. Jag vet inte hur man skall göra men jag svarar i kommentaren om ni vill se om jag svarade så kolla där. Det var en tjej som kommenterade och svaret finns i gårdagens blogg, på kommentarer längst ner. Så sedan drog jag till träningen, kom hem och stretchade och fick i mig middagen. Spanade på matrix idag när jag åt, och när jag skulle stänga av så stängde jag av inspelningen på dagens matrix. Så jag fick starta den igen så får jag stänga av den för hand i kväll vid halv tolv. Så kan det gå när haspen är på. Så nu blir det inte mer blogg förrän till söndag nån gång, förhoppningsvis till åtta som vanligt. Skall till morsan och fira midsommar, imonn efter tvätten så drar jag åstad. Så jag önskar er alla en trevlig midsommar, så ses vi inte till söndag om ni har lust.

TRÄNING: Japp sista dagen på gamla tyngden idag och allt gick bra idag. Dock gick intervallen segt idag, vet ej varför men så var fallet. Nu är det ny tyngd nästa vecka, får se hur det går då. Bra hoppas jag.

NOVELL: Ja det var ett tag sedan jag körde på denna punkt men till tisdag så skall jag gå igång igen. Men jag tror inte jag hinner med allt i den andra boken innan månaden är slut. Det är många dar som faller bort nu, men men en dag så skall jag förhoppningsvis blir klar. Men det blir nog inte förrän nästa år det.

Jag önskar alla en trevlig midsommar! Så säger jag som jag brukar säga vid denna tid Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: