måndag 22 juni 2009

Måndag 22/6-2009 21:41

DAG: Japp igår somnade jag rätt snabbt när jag la mig, tror klockan var tolv när jag slog igen mina blå. Vaknade en gång och var uppe på toaletten sedan sov jag ända till nio innan jag gick upp. Och jag var pigg när jag vaknade så det var bra sömn inatt. Fick i mig frukosten och lyssnade på musik fram till ett tiden då jag drog igång med lunchen. Så idag hade jag mjölk och det var gott mos med lunch idag. Så sedan var det väntan på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde detta så drog jag till träningen. Det gick bra idag och snabbt trotts att jag höjde upp idag. Kom hem och stretchade och fick i mig middagen, dock hade jag nog glömt salt i maten idag. Men skall lägga på tills torsdag med detta över allt innan jag äter. Kan inte minnas om jag hade salt alls nu men det måste jag väl haft? Kollade på mythbusters under tiden jag åt med det var gammalt avsnitt. Mer? Näe inte idag har inte gjort ett dugg idag förutom tränat, och dagen har varit rätt lång idag efter som jag kom upp så pass tidigt idag. Så kommer igen imonn, jo jag kollade lite på statistiken idag på hemsidan. Det är inte alls så många på sidan denna månad som innan. Nu är hemsidan inte mycket att ha med det är mindre som är uppe nu iallafall. Ni får se till när jag lägger upp statistiken till slutet av månaden.

TRÄNING: Japp det gick förvånansvärt lätt idag trotts att jag hade ny tyngd idag. Får se om det håller i sig tills torsdag med. Men bensparken så hjälpte jag till på vägen upp men höll sedan med ett ben på vägen ner och de tre sekunderna. Så skall jag lägga till mer och mer på den, blir nog värre med armarna skulle jag tro. Det går upp från 27 på stången till 32 finns inget där emellan, det är fem kilo det rätt mycket. Men vi får se till torsdag. Jaha så är det cykel imonn med såg på vädret idag ser bra ut för imonn. Så håller det i  sig så blir det tur imonn.

NOVELL: Jaha då är det dags imonn för lite mer smärta då, har två män kvar att göra. Det är den ledsna mannen och  arga mannen kvar sedan är det psykiska smärtor kvar sen. Hinner nog en eller två på det innan det är dags att gå över till novellerna igen. Detta skall ske tills nästa månad då är tänkt.

Jadå det är igen dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: