tisdag 9 juni 2009

Tisdag 9/6-2009 20:00

DAG: Jahpp kväll igen då, somnade rätt lätt igår vid två tiden men sov inte så bra. Så när klockan var elva så gick jag upp men jag var rätt seg då. Men fick i mig frukosten och sedan nån gång till halv tolv tiden så satte jag igång med novellen. Så sedan på detta så drog jag till ica och handlade idag, gick på hela 180 spänn så nu har jag 600 kvar tills den 25è. Blir hårt det men det skall nog gå ändå. Fick med mig två påsar med chips idag med, men jag har dåligt med stålar med dessa påsar var gratis. Eftersom jag använde checken från OLW, så chips och ostbollar har jag iallafall. Japp kom hem och fick i mig en mjukis sedan tinade jag lite kött som jag hade i frysen. Och väntade på att klockan skulle slå fyra, då det är dags för mat. Hade idag kotletter med pommes det var gott det, och kollade på mythbusters undertiden jag åt. På detta blängde jag på blade2 har sett den innan men det går att se igen. I brist på annat, hade rosapanter med men orkade inte se den idag, ja faktiskt inte alls så jag raderade den utan att se den. Det var den med Peter Sellers (om det nu stavas så) den gamla modellen. Så mer då, jo jag har lagt in mer lösenord idag till roboform, jag hoppas ha nog med stålar att köpa den när månaden rinner mot sitt slut. Och då har jag nog lagt in alla lösenord hoppas jag, lägger in lite dag för dag. Sedan kan den generera nya med om man har svårt att komma på egna vill säga. Tror det är ett bra program att ha. Frågan är vad man gör när man byter dator, men det blir inte förrän till nästa år nån gång så vi tar det problemet då tror jag. Så kollade lite på hemsidan med ser bra ut om jag får säga mitt, det är precis samma men ändå nytt. Bra att jag ändrade temat borde nog gjort det ett bra tag sedan. Så mer då? Näe inte idag ses imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp somnade inte som jag brukar göra den senaste tiden, så när jag skulle sova så blev det inte sömn med en gång som innan. Men träningen gick bra iallafall igår. Nu återstår det att se hur det går till torsdag hoppas att det går bättre då än förra torsdagen. Sedan är det bara två veckor så är det dags att höja sen. Men vi får se hur det går kanske så höjer jag inte allt, då. Men vi får se man kan inte räkna med att det går lätt när man höjer upp men att det tar stopp är ju inte heller bra. Vi får se hur det känns.

NOVELL: Japp då körde jag på idag men jag var rejält trött idag så det gick väl inget vidare idag, känns det som. Jag vet inte vad det är men jag tror det är för lite om människorna som gör att det inte blir bra. Men jag har en gång till nästa vecka innan jag skickar in den så vi får se då.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: