torsdag 4 juni 2009

Torsdag 4/6-2009 21:41

DAG: Japp rätt kass natt igen, somnade som vanligt nästan nu, redan till tolv tiden, men sov rätt kasst sedan när jag väl somnade. Många vak inatt sedan till sex så kom jag upp och fick i mig frukosten. Men till nio så la jag mig igen, och sov korta stunder fram till tio. Så var sömnen slut för idag. Igår så plockade jag hem ett nytt program som håller reda på lösenorden. Har inte hunnit kolla igenom allt på det men det verkar bra och rätt lätt att fatta. Men man kan bara lagra 10 i gratis versionen när test tiden gått ut efter 30 dar. Pro versionen ligger på runt 170-180 men vet inte om det är per år. Jag mailade dem igår får se om jag fått svar på det. Vill ni kolla så kan ni gå upp på denna länk: http://www.roboform.com/se/ om in inte redan har det vill säga. Men det är än så länge smart att köra, har lagt in ett par lösenord och det fungerar bra. Får se om jag inte köper detta program det är illa jobbigt att hålla reda på alla lösenord tycker jag. Speciellt de som man bara använder en gång i månaden eller mindre. Just nu har jag hela skrivbordet fullt med lappar på lösenord. Men tror att detta program är riktigt bra allt känns bra nu iallafall. Vi får se det är gratis att ladda hem så testa det. Hittade det via länk från IE´s hemsida så jag laddade hem det. Så sedan blev klockan fyra och jag drog till träningen. Kom hem och stretchade och fick i mig middagen. Så inget på lotto igår heller men det hade ni nog inte väntat er heller, inte jag heller för den delen. Men till lördag då smäller det till vill jag lova. Nu är det tvätt imonn och jag skall upp åtta, så fan vet om det blir nån sömn alls inatt. Men har jag tur så får jag ett par timmar iallafall, dock är inte inget annat än tvätt imonn så inte så farligt. Men det är bara tre timmar imonn dag före helgdag som det är.

TRÄNING: Japp seg start på dan men det gick rätt bra ändå på gymmet. Tidigt uppe idag men ändå hade jag rätt bra kraft idag, mot vad jag själv hade trott. Och snabbt gick det med, dock kan jag meddela att jag inte kommer höja på ett par veckor. Det märks så fort man roterar övningarna att det går lite trögt, så jag håller på höjningen ett tag till. Men jag var piggare i benen idag än i måndags efter cykeln, så intervallen gick rätt lätt.

NOVELL: Jada imonn är det tvätt sedan till lördag så är det igen på novellen. Så har jag bestämt mig för att ta fram tävlingsnovellen igen till tisdag nästa vecka. Har en del att lägga till på den så det blir nog bra att göra det nästa vecka redan.

Oj oj dags att säga Tjingeling! :D :P :D  

Inga kommentarer: