onsdag 10 juni 2009

Onsdag 10/6-2009 20:00

DAG: Jahapp kass natt igen då ja, somnar som jag brukar nu för tiden vid tolv redan. Men sen är inte resten av sömnen bra så då spelar det mindre roll när jag somnar. Kom tillslut ur sängen till elva tiden då var jag ändå rätt trött men orkade inte försöka sova mer idag. Fick i mig frukosten och sedan till tolv eller om det var halv tolv så drog jag igång med novellen. När detta var klart så lyssnade jag på musik fram tills det var dags för mjukisen. Därefter så fick jag av mig musiken och det var väntan på att klockan skulle slå fyra. Jo där emellan så har jag matat in alla lösenord i roboform så nu är allt inne, så skall jag köpa en i slutet av månaden. Detta har jag bestämt mig för, dock är det inte alla sidor som den fungerar på. Comhem sidan går inget vidare på även om det går så går det lite trögt på den sidan. Sedan på flash sidor är det lite problem med också dock inte alla sidor med flash. Förövrigt så gillar min dator inte flash alls den skriker rätt rejält när den kommer på dem. Ja det är processorn som inte gillar dem, den går på högsta fart och då startar alla fläktar, var på den skriker. Så sedan slog klockan fyra och jag drog igång med maten, idag var det korv och mos och lite ketchup. Var väl inte otroligt gott med den gick ner iallafall. Sedan till lunchen så tog jag köttbullspanna idag, men det kom bara ut massor med minimorötter idag, och broccoli det var väl inte så gott det heller, en köttbulle for ut. Men det var ändå rätt gott. Så vad mer spännande har hänt idag då. Ja lika roligt varje dag är det nog skulle jag tro. Hade lite mer på aftonbladet igår över tio då brukar ligga på en fyra fem annars. Får se vad det blir idag då. Näe inte mer idag ses imonn.

TRÄNING: Japp en stretch idag bara men imonn så smäller det, kan bara hoppas på lite bättre sömn då. Så jag kan öka upp nån gång, jag vet inte om jag är starkare när jag sover så kasst. Sover jag dåligt så blir jag svagare, det känns att jag inte sovit bra. Skulle vara bra att få en dag med bra sömn så jag kan känna om jag kan gå upp i vikt. Men jag tror jag höjer ändå nu har kört 10 veckor nu så det är nog dags att höja nu.

NOVELL: Jaha lite seg idag men fick ändå ur mig en novell. Hade kanske kunnat börja på en ny men lät bli, det är bättre att gå på en ny på ny dag. Man tappar lite av farten om man väntar ett par dar att skriva. Men till fredag så kör jag igen. Har snart gått igenom alla män och går sedan över på de psykiska smärtorna. Dessa ser jag mer fram emot om jag skall vara helt ärlig.

Jadå det är dags att inkassera stålarna igen då ja, och så vidare med det. Jag säger Tjingeling! :D :P :D   

Inga kommentarer: