fredag 12 juni 2009

Fredag 12/6-2009 20:00

DAG: Jaha då är det natt igen då, somnade rätt bra igår igen trotts träningen, någon gång till två tiden. Men sedan på natten så sov jag rätt kasst igen, men på morgonen så fick jag ett par timmars bra sömn så när jag kom upp till tio tiden så var jag rätt pigg ändå. Fick i mig frukosten och sedan nån gång till elva tiden drog jag igång med novellen igen. Idag höll jag på till två och fick sedan i mig mjukisen och drog på detta till ica. Köpte lite smått och gott mest till träningsmaten, och en liten lakritschoklad. Den stoppade jag i mig när jag kom hem med en gång. Äter inte så ofta choklad med den är god den, så den slank lätt ner innan maten. Så såg jag igår att det fanns en uppdatering till wordpress så jag ringde till supporten och fick instruktioner om hur jag skulle göra för att ladda in den. Så nu har jag 2.8 och när detta var gjort så testade jag att lägga upp bloggen med window live writer och då fungerade det att lägga upp. Så om ni inte kan lägga upp med windows live writer så skall ni uppgradera till 2.8 så är problemen lösta. Jag vet inte om ni minns detta men jag fick tag i microsofts support och de kunde inte göra nått åt det. Och det var inte så konstigt för det var wordpress bugg som gjorde det. Sedan drog jag igång med maten, idag hade jag korv och pommes, var väl så där gott. Brukar tycka detta är gott men inte idag, av nån anledning. Spanade på teven lite men inget att se, såg simson och den fete gubben som jag inte kan stava till på engelska. Så sedan var det lunch idag blev det rätt mycket mat och jag var rätt hungrig med idag. Då kollade jag på starwars 3 en stund undertiden jag åt. Så en rätt bra dag idag på det hela taget, glad att installationen av wordpress gick lätt och bra. Börjar det strula så blir det gärna lätt fel sen med, men det gick bra. Så mer då? Näe inte idag jag kommer igen imonn om ni har tid då.

TRÄNING: Japp har kommit fram till att jag måste nog ändra magövningen igen till det jag hade innan. Har känt av ryggen lite idag så jag tror det blir till att gå tillbaks igen till det gamla. Jag böjer nog korsryggen när jag gör på detta sättet har inte haft känningar i ryggen på ett bra tag så det måste vara det som gör det. Så tillbaks till det som var, och kanske till nästa år eller nästnästa år så skall det vara borta med ryggen. Om läkaren sa rätt, hon sa att det kan gå bort på ett två år, om man sköter det. Vi får hoppas på det.

NOVELL: Japp körde på idag och fick ur mig en novell idag, blev rätt lång mot de andra. Hade idag bara ett stopp för lite sträck på benen just då kom posten. Så stoppet blev lite längre än beräknat, kom idag om vårdcentralerna som man skall välja. Men sen drog jag igång igen, jo jag sa att det var dags för psykiska smärtor nu. Det var inte riktigt sant det, jag fick tag i den gamla pappret, den nya hade ett par till män att skriva om. Så det var tur att jag såg det idag, tror det kommer ta hela denna månad att köra den nya boken så det blir nog bra att köra på novellerna igen nästa månad. Även om det är korta novellen i den nya så tar det sin lilla tid de med. Så imonn igen sedan är det ledigt till söndag.

Jaha då är det dags att lägga ut via live writer då får se hur det går, men testen jag gjorde säger att det skall gå bra. Så jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: