onsdag 17 juni 2009

Onsdag 17/6-2009 20:00

DAG: Japp natt igen då ja, var rejält seg igår när jag skrev bloggen, och somnade nästan med en gång när jag la mig igår. Men sömnen räckte inte mer än till tre då var det över. Tog på mig lurarna och låg till sex tiden då jag var uppe en stund tänkte då att jag skulle somna till nio tiden igen. Så jag la mig igen men till sju gick jag upp och åt frukosten, trodde då att jag skulle kunna somna igen till nio tiden men när den tiden kom så gick det inte alls. Så nån gång till nio tio tiden så satte jag igång att laga köttbullar. Hade tänkt detta efter jag varit hos min lille kompis men lika bra att ha det gjort. På detta så lagade jag sedan träningsmaten, klockan var nått runt tio elva när jag var klar med detta. Sen lyssnade jag på musik fram till ett då jag drog iväg. Tog en pormenad hem idag och på vägen hem stannade jag och köpte lite bröd och banan, skulle haft mjölk med men de hade inte mini förpackningar där jag var. Så kom hem till tjugo över tre gick fort hem idag, eller så gick jag inte tre utan lite innan idag. Japp sedan så satte jag igång med maten, idag hade jag kotletter med ris, det var gott men jag kokade riset lite länge idag. Så det var rätt torrt, men det gick ner det med. Så skulle jag spelat in matrix idag men de hade flyttat det till annan dag. Men jag ändrade tiden i boxen så jag skall ha det när jag kommer hem från morsan. Då kommer det finnas ettan och tvåan där väntande på mig, trean kommer inte förrän till tisdag tror jag det var. Så mer? Näe idag var inte inte heller så mycket gjort, men jag är lite piggare idag iallafall. Hoppas på bra sömn inatt bra så skall det nog gå bra. Varmt idag men inte några 17 grader inte, iallafall kändes det inte så när jag var ute. Tur att jag tog jeansen idag hade varit kallt med kortisarna. Och regn imonn då jag åska till midsommar, precis som det skall va, ja de senaste åren iallafall. Men jag är inom hus iallafall mesta tiden, men det blir paraply med när jag drar till morsan. Näe tror det var allt för idag det, ses imonn.

TRÄNING: Japp ingen sömn inatt nästa det är inte bra när jag skall köra imonn, kan hoppas på lång sömn inatt så skall det nog ordna sig med det. Skall packa nu efter bloggen så är det klart tills imonn. Så har jag mat för två veckor fram över, hinner nog få stålar innan det tar slut. Är nere på 300 nu men så skall jag vara hos morsan tills söndag så kan jag nog klara mig med det.

NOVELL: Ja nu blir det inte mer novell denna veckan, träning imonn sedan tvätt och så till lilla mammsingen. Men till tisdag så skall jag var igång igen, jo till torsdag skall jag skicka min novell men till tävlingen. Så tar det nog en eller två månader så är det klart sen, när jag vet så får ni veta. Om ni inte kollar hemsidan själv vill säga, ja inte min www.mitrania.se där det kommer upp en dag när det är klar. Om inte så får ni reda på det av mig.

Jaha då skall det nog vara dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: