onsdag 3 juni 2009

Onsdag 3/6-2009 20:01

DAG: Japp somnade igen rätt lätt igår när jag la mig, redan vid tolv tiden somnade jag. Men sömnen håller inte så länge sedan, det var nog en eller två timmar mellan jag vakade sen. Men lite mer sömn på morgonen så då var jag rätt sövd (ja det betyder allstå att jag hade fått sova rätt bra, nog inte rätt ord det inte, möjligt vis vid operation eller nått sånt) ändå när jag vaknade till tio tiden. Så kom upp ur sängen till elva tiden då jag fick i mig frukosten. Så lyssnade jag på musik fram till två då jag drog åstad för att träffa min gamle skolkompis. Vi började att spela trummor på samma gång, han gjorde det bra jag gjorde det mindre bra. Och jag la av och han håller på ännu, i flera band. Vi satt rätt länge på kaffet från tre fram till fem nått sånt. Jag fick skjuts till ja vad heter det nu då, jo stampen han skulle in på buller och bång och köpa trumpinnar. Så vi skiljdes där. Det var skojigt att träffas igen det var nog 20-25 år sen sist. Vad är det man säger tiden flyger när man har skoj. Fru och barn hade han fått och med mera. Jag hade som vanligt inte mycket att säga mer än att jag sover kasst. Inte mycket har hänt från min sida de senaste 10-12 åren. Så sedan var det till ica som sagt och jag glömde creme fraiche idag så jag får ta det till fredag efter tvätten. Så fick jag med mig två påsar med chips gratis idag. Men jag kom hem så pass sent att jag åt vid sex tiden nått sånt. Så jag är för mätt för att proppa i mig några idag. Så mer då? Näe inte idag tror att jag skall kamma hem stålarna idag igen, onsdag och lotto på gång, och nu smäller det tror jag. Japp så det var nog inte mer idag tror jag visst.

TRÄNING: Japp då skall vi köra imonn igen då, kan igen bara hoppas på bra sömn inatt så skall det nog gå bra imonn. Får se om jag lyfter lite lättare imonn än jag gjort de senaste veckorna. Men det beror på sömnen tror jag, vi får se hur det går imonn.

NOVELL: Jaha inte imonn eller övermonn men till lördag skall jag gå påt igen. Vi får se om det blir nått tillslut av det, nån gång skall det nog bli det, frågan är om det händer under min livstid, mer tveksamt det. Men vi hoppas…

Ja då jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: