måndag 8 juni 2009

Måndag 8/6-2009 21:41

DAG: Japp natt eller kanske kväll igen då, somnade som jag brukar nu för tiden när jag tar starktablett. Redan till tolv tiden så slog jag igen mina blå, dock sov jag bara till sju. Vilket jag inte gjorde innan då sov jag till elva tolv innan jag gick upp. Så jag somnar rätt tidigt men sover inte så läge på dem nu, vad det nu beror på. Men jag var rätt pigg idag när jag vaknade sedan dröjde det till tio innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik fram tills farsan ringde nån gång vid tolv tiden var det nog. Vid ett så gick jag igång med lunchen och lagom tills jag skulle äta den kom farsan. Efter jag fick i mig den så laddade jag ner lite kartor från internet från Estland som han fick med sig. Sedan gick han och jag lyssnade på musik igen fram till kvart i fyra då åkte de av. Sedan när klockan blev fyra så drog jag till träningen, kom hem stretchade och fick i mig maten. Och ja det är fortfarande gott med min träningsmat, håller nog ett tag till. Och jag har väl sagt att jag bytte korven mot köttbullar, hemlagade. Så mer då? Jo tog med mig paraply idag till träningen, ja det regnade inte när jag gick men det skulle när jag skulle där ifrån. Ja enligt vädret iallafall, men inte fan kom nått regn, det berodde på att jag hade med mig paraply. Som om ni undrar varför det inte kom nått regn idag så var detta orsaken, mitt paraply. Har jag det med mig så kommer det aldrig regn, har jag inte det med ja ni vet. Så kollade lite på mythbusters men det var ett gammalt avsnitt. Så mer? Jo jag har laddat in mer lösenord i roboform idag. Så ringde jag till telia idag för jag fick inte kontot att fungera som det skulle. Han tog bort kontot och la upp ett nytt, så idag fick jag det att fungera tillslut. Tänkte jag skulle ha det till mobilen om jag nu köper ny, har inte råd med vill ha ny. Sedan tillkommer virusskydd och brandvägg med ligger på 400 gäller dock i två år då. Men jag har nog inte stålar till det ändå så men men vi får se. Abonnemanget har just gått ur så jag kan byta till nytt och då få ny mobil billigt. Men får betala av det i tre år eller nått sånt, vi får se vad jag gör. Den dagen den sorgen.

TRÄNING: Japp körde på idag och det gick bra men tror att jag kommer få höja ett par saker och inte andra. När jag väl höjer upp, jag har blivit starkare men inte så mycket mer. Innan så höjde jag var 8:ende vecka men nu tar det en evighet innan jag blir starkare. Börjar nog bli gammal, suck det var bättre förr. Då var en meter knappa 45 centimeter men sedan kom framtiden och allt blev längre och tyngre, åhå ja ja det var bättre förr.

NOVELL: Jadå då skall jag gå på tävlingsnovellen igen då imonn, har en hel del att lägga till. Så får jag ta den nästa tisdag igen sedan skall den gå iväg. Detta eftersom han hade fördröjning på utgivningen på mitrania så fick han ändra tiden för tävlingen.

Så ja då skall jag meddela att jag inte vann nått igår, överraskad, näe. Jag säger som jag brukar göra vid denna tid Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: