tisdag 31 mars 2009

Tisdag 31/3-2009 20:01

DAG: Japp då var det natt igen, ja inte nu men inatt så var det natt igen. Och jag somnade inte förrän till tre inatt, vaknade igen till kvar i tio men låg kvar seg som fan. Kom sedan ur sängen till tolv fick i mig frukosten och sedan lyssnade jag på musik. Eftersom jag var rejält trött så kom jag inte iväg förrän halv två till frisören gick därifrån till ica och sedan hem. Jag var hemma lite före tre så det blev inget skrivet idag alls. Fick igång middagen och kollade på bond när jag åt, sedan ett uppehåll och sedan även när jag fick i mig lunchen. Det var väl så där det var casino roal tror jag att den hette, men det kassa var att den inte tog slut. Så man måste se uppföljaren för att få reda på slutet, det tycket jag var rätt kasst att den inte tog slut. Men, men nån gång så ser jag den med, hoppas jag. Japp skall se om jag hinner lägga upp statistik imonn, skall iallafall ta in den så får vi se om det kommer upp. Ja kass natt och rätt kass dag med med intet gjort på hela dan. Men det tar jag igen imonn då skall jag köra på igen på novellen. Så måste jag till ica imonn igen får köpa lite bananer gjorde inte det idag. Fan jag har nu 1000 spänn att leva på tills nästa lön, det kommer bli en hård månad. Men jag tror jag vinner på lotto eller hur? Som vanligt vare vecka så rullar stålarna in. Japp. Jo jag fick in 54 bagare på mina svar som jag ger då och då till Clint tror jag att de heter. Svarade på två igår och fick ut 54 som jag skall använda till nått. Men det måste gå på paynova för att jag skall kunna ta ut dem. Men jag vet inte vilka företag som tar det. Hoppas att det finns nått på hemsidan, brukar köpa e-böcker för dem vi får se. Japp så får vi hoppas på bättre sömn inatt, så ses vi igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Jaha då var vi en kass natt kan bara hoppas på att jag sover inatt. Då får jag en bra dag före träning, för jag brukar sova bra på stark tablett till torsdag. Men vi får se om det är det som gör att jag inte får ny stryka eller nått annat. Japp den som lever får se. Då är det gång igen som gäller för lilla mig kan hoppas jag somnar bara.

NOVELL: Ja skulle kört på idag med det sket sig, men det tar jag igen imonn. Och jag kommer köra på även om jag inte sover bra, annars kommer jag aldrig bli klar nån gång.

Då så är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: