måndag 30 mars 2009

Måndag 30/3-2009 21:41

DAG: Japp dags igen då ja, sov rätt bra kom till sans idag till halv elva tiden. Gick också upp då och fick i mig frukosten. Tror jag låg till ett igår innan jag tog av mig lurarna och somnade. Så inget alls att göra fram till ett då jag fick i mig lunch, tog då av mig lurarna och laddade mobilen. Så ja skall sanningen fram så gjorde jag inte ett dugg fram tills klockan slog fyra och jag drog till träningen. Kom hem därifrån och stretchade och fick sedan i mig middagen. Som var god tror dock att jag skippar grönsaker till denna anrättning. Skall lägga upp recept på detta en dag var riktigt gott med pasta rör de var också goda. Trodde jag hade tröttnat på pasta men det var nog bara spagetti jag tröttnat på. Spanade på mythbusters när jag åt, det gick illa fort att få i sig maten idag. Jag brukar vara klar med att äta till nio tiden nån gång men idag var jag klar redan till halv nio. Men det var lätt att äta med, dock dröjde jag lite för länge med att börja äta så det var lite kallt. Pasta har tendens att kallna fort, så även idag. Så mer då? Näe mer kommer på träning här under men på denna punkt var det nog för idag.

TRÄNING: Japp jag var stark idag med, nu får vi se om detta är det samma på torsdag. Men det beror på om jag sover mellan tisdag och onsdag först sedan mellan onsdag och torsdag. Sover jag bra tror jag att jag kommer vara stark då med, jag misstänker att det är sömnen som gör det. Men vi får se till torsdag hur det går och hur jag sover. Men är det sömnen så kommer jag höja upp vikten om ett par veckor det är dags. Dock inte på benspark, jag har bara lyckats lyfta utan hjälp i två veckor ännu. Så jag får höja det andra tror det skall gå bra nu. Men nu kommer påsk och sedan skall jag höja. Nästa vecka skall jag lägga på armhävningar här hemma så får vi se vad axeln säger om det. När jag sedan efter påsk lägger på axlar så skall jag nog lägga mig på 5 kilo tror inte jag orkar mer, om ens det? Jag får se när jag lägger på igen hur lågt jag får gå. Högern klarar det lätt med det är vänster axeln som är kass. Men lugnt och fint skall jag ta det denna gång, lite jobbigt att börja om men om axeln klarar sig så är det okey.

NOVELL: Japp då skall jag klippa mig imonn så skall jag se om jag kan köra på lite till på novellen efter det. Dock är det inte så mycket att göra på denna men lite skall jag nog få till. Så gäller gestaltning på alla noveller sen, det hade jag glömt helt och hållet. Men det går att lägga till som tur är.

Jasså då var det dags igen att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: