måndag 2 mars 2009

Måndag 2/3-2009 21:40

DAG: Jahapp dag igen då ja, somnade inte som jag skulle igår. Låg till tolv tiden och sedan var jag tvungen att gå upp på toan sen nån gång somnade jag. Ändå tog jag tabletten till 22.30 skall sedan ta efter en halv timme. Japp vaknade idag rätt tidigt redan till nio så slog jag upp mina blå, låg ett bra tag tänkte jag skulle somna och det gjorde jag med, vaknade igen till halv tolv. Kom då upp och fick i mig lite rostatbröd och kaffe, köpte vitt bröd för ett tag sen så därför rostar jag. Vitt bröd är gott i två dar efter man köpt det, sedan smakar det inget vidare, men det går att rosta. Köpte lite marelad sist jag var på ica, och god ost till detta med, men det tog slut idag med så var det med det. Så sedan var det inte länge innan klockan slog ett och det var dags för lunch. Den fick jag i mig idag igen och sedan var det väntan på att klockan skulle slå fyra. Under denna tid så pillade jag med datorn, så för ett tag sen att jag fick realarcade att fungera näe så var det inte, trodde det men icke. Fick tag i en kille idag vid tre tiden på chatt men det sket sig igen med det. Men jag tror det kan ha med att jag lagt det på k disken inte på c. Skall testa det en dag att radera och omnistallera det så kanske det fungerar. Men vi får se när jag får tid till det en dag. Så sedan slog klockan fyra och jag drog till träningen. Kom hem och stretchade och fick i mig nya träningsmaten, det var gott får se hur länge jag tycker det då. Så spanade på mythbusters och åt min lilla mat. Japp det var nog allt för idag det.

TRÄNING: Japp körde på och idag gick det bättre på ben som varit så jävla jobbigt innan. Fan vet kanske får jag ny styrka ändå då. Fick en stol cykel idag är jobbiga att köar på när jag värmde upp. Och jag fick ett tjuv stopp när jag körde intervallen på cykeln men annars gick det bra idag. Kan hopppas jag får råd av sjukgymnasten imonn då om fortsatt träning då. Men ni får höra detta imonn, skall dit till tre imonn.

NOVELL: Har tänkt på det jag har satt mig att göra nu lite mer. Beroende på hur länge det tar att skriva om så kanske det blir hårt att klara av att skriva två till. Men det kan ta kort tid att skriva om då är det lugnt. Skall göra så här om det går som jag planerar. Skriva om och sedan gå på de andra böckerna i en månad innan jag gå på dem igen. Så får jag hålla på så tills allt är klart. Vi får se hur lång tid det tar att skriva om bara.

Japp dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: